FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: SMAżALNIA RYB |
|||||||
Autor:
Lobos Wypowiedzi: 1 |
Witam,
mam apetyt na smażalnie ryb wszelakich . Posiadam doświadczenie w małej gastronomii oraz zbiorowej kuchni. Niestety powracam do branży gastronomicznej po kilkuletniej przerwie - czas na powrót do źródeł, jednak nie mam praktyki w temacie smażalni ryb i nie znam obecnych realiów ( sanepid, dostawcy, klienci, wysokość i stopa zwrotu inwestycji itp. ) Będę wdzięczny za każdą poradę, wskazówkę. Smażalnia w mieście ok. 20 tyś mieszkańców - 4 pizzerie, 3 kebaby, 1 grillbar, 1 punkt z obiadami na dowóz. Miasto w miarę prężne, 3 jeziora, turystyka kuleje, ale jakoś brnie do przodu. Myślę o szerokim asortymencie ryb słodko i słonowodnych, wraz z barem garmażeryjnym - rybka w galarecie, zalewie, sałatka, po grecku itp.- oczywiście z dowozem. Lokal w centrum miasta - poszukuję wyposażenia / najlepiej używanego na początek. Cóż możecie doradzić na te czasy w tym temacie?? |
||||||
REKLAMA |
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
Autor:
BaskaTo
Wypowiedzi: 5 |
Jeśli się zdecydujesz to polecam ryby z hodowli. Dostarczają dzień po połowie i naprawdę są zawsze świeże. To ta stronka http://www.dobreryby.pl .
|
||||||
Autor:
gastromex
Wypowiedzi: 261 |
Pomoge w zaprojektowaniu i wyposażeniu również używanym. Przygotuję wszelką dokumentację do odbioru Sanepidu. Doradzę jak najtaniej urządzić lokal
gatromex@wp.pl |
||||||
Autor:
gastromex
Wypowiedzi: 261 |
Przepraszam, błąd w meilu: gastromex@wp.pl
|
||||||
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 3.227.239.9 Data: 2024-03-28 Czas: 11:26:38 |
|||||||
FORUM GASTRONOMICZNE |
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|