FORUM     OGŁOSZENIA    

STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / ZAGOSPODAROWANIE AUTA GASTRONOMICZNEGO - JAK ZROBIć TANIEJ?
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

ZAGOSPODAROWANIE AUTA GASTRONOMICZNEGO - JAK ZROBIć TANIEJ?

Autor: Talent

Tematy: 3
Wypowiedzi: 12
Post 1 napisany 2014-03-07 o godzinie 18:49:48.
Witam.

Po zakupie auta z kontenerem o wymiarach 4,2 x 1,8 x 1,9m planuję jego zagospodarowanie i stworzenie auta gastronomicznego. Niestety firmy, które się tym zajmują przedstawiły mi oferty cenowe, które opiewają na kwoty od 30 do 60 tysięcy złotych netto.

Czy ktoś posiada informacje, co i jak dokładne należy wykonać aby ograniczyć trochę koszty? Wiem, że meble nie muszą być ze stali nierdzewnej.. więc jak zrobić to inaczej?

Urządzenia można przynajmniej w części kupić używane. Nie mam na myśli robienia dziadostwa tylko na pewno wiele osób chce to zrobić po prostu trochę taniej.

Pozdrawiam

REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130

Zagospodarowanie auta gastronomicznego - jak zrobić TANIEJ?
Autor: BANNERT- Przyczepy Gastro
forum

Wypowiedzi: 48
Post 2 napisany 2014-03-09 o godzinie 20:48:10.
Witaj,
Być może masz także moją ofertę, takie są po prostu koszy wykonania zabudowy. Wykonuje się ją długo a robocizna kosztuje. Zapewne można sporo zaoszczędzić wykonując pewne prace samemu. Proszę zwrócić jednak uwagę, że szerokość Twojego samochodu jest strasznie mała i warto pomyśleć nad wysuwaną przednią częścią, zyskasz wewnątrz trochę przestrzeni. Meble można wykonać z płyty meblowej, co obniży cenę, są jednak mniej trwałe. Wyślij mi na maila zdjęcie Twojego samochodu i napisz, jaka jest grubość ściany, czy masz już wycięty otwór handlowy? Napisz i wyślij zdjęcia, a postaram się Ci pomóc  zaoszczędzić.
Marek
BANNERT- Przyczepy i Samochody Gastronomiczne
Sprzedaż / Serwis / Części / Remonty
www.przyczepygastronomiczne.pl

Zagospodarowanie auta gastronomicznego - jak zrobić TANIEJ?
Autor: Interprofi

Wypowiedzi: 11
Post 3 napisany 2014-03-19 o godzinie 20:44:50.
Meble można skompletować w marketach. Ceny są atrakcyjne. Pozdrawiam
Wypożyczalnia przyczep gastronomicznych, Interprofi, tel. 72 72 72 805

Autor: pacman

Wypowiedzi: 5
Post 4 napisany 2014-04-29 o godzinie 12:15:59.
Witam.
Zagospodarowałem już dwa samochody, w jednym z nich robiłem również klapę. Wykonanie jak najbardziej profesjonalne. Mogę wysłać zdjęcia. Wyposarzenie dowolne, zasilanie gaz, 230V, 12V.

Autor: HACPASZ Hanna Półtorak

Tematy: 25
Wypowiedzi: 554
Post 5 napisany 2014-04-30 o godzinie 09:06:20.
Witam przygotowuje schematy  technologiczne samochodów gastronomicznych (ustawienie urządzeń, wytyczne dotyczące zasilania sprzętu, oświetlenia, zasilania w wodę) oraz pomagam  w przygotowaniu samochodu do odbioru Zapraszam do kontaktu poltorak@haccp-gmp.home.pl

NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168
Data: 2025-11-25
Czas: 08:00:26
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: ZAGOSPODAROWANIE AUTA GASTRONOMICZNEGO - JAK ZROBIć TANIEJ?
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "zagospodarowanie auta gastronomicznego - jak zrobić taniej?" w grupie "mobilna gastronomia"
OSTATNIO DODANE TEMATY: Zwiększ zamówienia online i widoczność swojej restauracji – dołącz do Tuzjemy!    Ubrania kucharskie: Bluzy, zapaski, fartuchy. Kupuj w naszym sklepie internetowym   

STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.