![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: ZAGOSPODAROWANIE AUTA GASTRONOMICZNEGO - JAK ZROBIć TANIEJ? |
|||||||
|
Autor:
Talent
Tematy: 3 Wypowiedzi: 12 |
Witam.
Po zakupie auta z kontenerem o wymiarach 4,2 x 1,8 x 1,9m planuję jego zagospodarowanie i stworzenie auta gastronomicznego. Niestety firmy, które się tym zajmują przedstawiły mi oferty cenowe, które opiewają na kwoty od 30 do 60 tysięcy złotych netto. Czy ktoś posiada informacje, co i jak dokładne należy wykonać aby ograniczyć trochę koszty? Wiem, że meble nie muszą być ze stali nierdzewnej.. więc jak zrobić to inaczej? Urządzenia można przynajmniej w części kupić używane. Nie mam na myśli robienia dziadostwa tylko na pewno wiele osób chce to zrobić po prostu trochę taniej. Pozdrawiam |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
![]() Autor: BANNERT- Przyczepy Gastro ![]() Wypowiedzi: 48 |
Witaj,
Być może masz także moją ofertę, takie są po prostu koszy wykonania zabudowy. Wykonuje się ją długo a robocizna kosztuje. Zapewne można sporo zaoszczędzić wykonując pewne prace samemu. Proszę zwrócić jednak uwagę, że szerokość Twojego samochodu jest strasznie mała i warto pomyśleć nad wysuwaną przednią częścią, zyskasz wewnątrz trochę przestrzeni. Meble można wykonać z płyty meblowej, co obniży cenę, są jednak mniej trwałe. Wyślij mi na maila zdjęcie Twojego samochodu i napisz, jaka jest grubość ściany, czy masz już wycięty otwór handlowy? Napisz i wyślij zdjęcia, a postaram się Ci pomóc zaoszczędzić. Marek
BANNERT- Przyczepy i Samochody Gastronomiczne
Sprzedaż / Serwis / Części / Remonty www.przyczepygastronomiczne.pl |
||||||
![]() Autor: Interprofi Wypowiedzi: 11 |
Meble można skompletować w marketach. Ceny są atrakcyjne. Pozdrawiam
Wypożyczalnia przyczep gastronomicznych, Interprofi, tel. 72 72 72 805
|
||||||
|
Autor:
pacman
Wypowiedzi: 5 |
Witam.
Zagospodarowałem już dwa samochody, w jednym z nich robiłem również klapę. Wykonanie jak najbardziej profesjonalne. Mogę wysłać zdjęcia. Wyposarzenie dowolne, zasilanie gaz, 230V, 12V. |
||||||
|
Autor:
HACPASZ Hanna Półtorak
Tematy: 25 Wypowiedzi: 554 |
Witam przygotowuje schematy technologiczne samochodów gastronomicznych (ustawienie urządzeń, wytyczne dotyczące zasilania sprzętu, oświetlenia, zasilania w wodę) oraz pomagam w przygotowaniu samochodu do odbioru Zapraszam do kontaktu poltorak@haccp-gmp.home.pl
|
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 08:00:26 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|