![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: PUNKT BEZ BIEżąCEJ WODY |
|||||||
|
Autor:
owocowy123
Wypowiedzi: 1 |
Witam,
mam problem tzn. otwieram punkt w centrum handlowym bez bieżacej wody i potrzebuje rozwiazania na dwa zlewy. Nie mam zielonego pojecia jak sie za to zabrac. Prosze pomozcie. Jesli jest ktos kto juz poradzil sobie z tym problemem bede wdzieczny za zdjecia i podpowiedzi. Z gory dziekuje. |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
![]() Autor: BANNERT- Przyczepy Gastro ![]() Wypowiedzi: 48 |
Witaj,
Na mojej stronie znajdziesz zdjęcia jak rozwiązujemy to w przyczepach i samochodach gastronomicznych. Jeżeli chcesz możemy przygotować zestaw, który sobie zmontujesz na miejscu. Zadzwoń do naszego handlowca pod nr: 608-446-412, Ewelina przygotuje wycenę. Marek
BANNERT- Przyczepy i Samochody Gastronomiczne
Sprzedaż / Serwis / Części / Remonty www.przyczepygastronomiczne.pl |
||||||
|
Autor:
ramzes
Wypowiedzi: 12 |
Witam
Najprostszy i najtańszy sposób to dystrybutor do wody na duże baniaki taki jak można spotkać w biurach czy nawet aptekach. Inny system to przepływowy podgrzewacz do wody, pompka elektryczną i dwa karnisty jeden z wodą czystą a drugi na wodę brudną a i oczywiście zlew dwu komorowy. Pompka podaje wodę pod ciśnieniem do podgrzewacza przepływowego i dalej do baterii. baterię najlepiej kupić taką która uruchamia pompkę automatycznie żeby się nie bawić z włączaniem i wyłączaniem pompki do prądu. Jeżeli chciał byś sam coś takiego sklecić to myślę że zamkniesz się w 500-700zł. Pozdrawiam. |
||||||
|
Autor:
kowaluk Wypowiedzi: 1 |
Witam wszystkich.
Jestem w trakcie otwierania własnego lokalu gastronomicznego w miejscu gdzie nie będę mógł podłączyć bieżącej wody z wodociągów, i mam w związku z tym problem dotyczący zapewnienia wg. wytycznych Sanepidu wody bieżącej zimnej i ciepłej.Dlatego zwracam się z prośbą o realną pomoc jak to rozwiązać.Jeśli to możliwe to proszę o konkretne informacje jaki sprzęt i gdzie można go kupić od osób , które ,,przetarły szlak '' lub wykonawców takiej instalacji- firma BANNERT (?) Pozdrawiam |
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.218 Data: 2026-04-15 Czas: 05:42:14 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|