![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: NALESNIKARNIA - KUPNO SPRZETU,WYPOSAZENIA I CALE KNOW-HOW |
|||||||
|
Autor:
gulek01
Wypowiedzi: 2 |
Chcialbym zalozyc Nalesnikarnie.
Nie chce wydawac pieniadze na franczyzne,wole,aby ktos sprzedal mi wszystkie potrzebne urzadzenia i wyposazenie wraz z przepisami na nalesniki. Chce takze sprzedawac piwo z dystrybutorow,czyli bedzie mi potrzebny takze sprzet . Prosze o wszelakie propozycje,rozwaze wszystkie oferty. Nadmieniam,ze jestem poczatkujacym w branzy gastronomicznej. |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
Autor:
gastromex
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wypowiedzi: 266 |
nie lepiej urządzenia kupić nowe? wiadomo że są nowe i na gwarancji, a tak to nie wiadomo ile i jak ktos serwisował sprzęt. a przepis można znaleść w necie i wypróbować sobie dobór składników na stałe. jesli bys chciał pomoc przygotowania dokumentacji,zapraszam: gastromex@wp.pl
mogę Ci dać również telefony do dwóch osób które prowadziły naleśnikarnię-od nich np przepis na naleśniki |
||||||
|
Autor:
blue
Tematy: 2 Wypowiedzi: 12 |
Jeśli chodzi o piwo z dystrybutorów to najprościej będzie porozmawiać z przedstawicielem jakiegoś browaru określając warunki dostaniesz dystrybutor z całym osprzętem. Co do naleśników przepisów jest sporo warto wybrać taki który się sprawdzi ja robię ciasto już na oko a oprócz mąki jajek i mleka dodaję wodę gazowaną i olej jak również szczyptę wanilii i co ważne naleśnikarkę smaruję słoniną.
|
||||||
|
Autor:
gulek01
Dziekuje za wypowiedzi,napewno skorzystam.
Chodzi o to,ze chcialbym zakupic wszystkie urzadzenia nowe...ale bez gwarancji.Dlaczego?..poniewaz,chce ten biznes zalozyc w Anglii i gwarancja tam jest mi nie potrzebna.Chyba,ze ktos zna kogos kto sprzedaje te urzadzenia w Anglii za dobra cene.Nie wiem,czy mam racje,ale chyba takie wyposazenie kosztuje mniej w Polsce,niz w Anglii. Jesli nie mam racji,prosze podpowiedziec.Naprawde nie orientuje sie na rynku gastronomicznym. Jesli chodzi o sprzedaz piwa,moze ktos wie ,gdzie najlepiej uderzyc ...w jaki browar ,ktory dostarcza do Anglii(lub jest w Anglii). Podaje swoj e-mail: jar_wal@yahoo.co.uk,prosze pisac z ofertami,jesli to mozliwe. |
||||||
|
Autor:
gastrocuda
gastromex napisał(a) w dniu 2014-03-07 o godzinie 05:11:43: nie lepiej urządzenia kupić nowe? wiadomo że są nowe i na gwarancji, a tak to nie wiadomo ile i jak ktos serwisował sprzęt. a przepis można znaleść w necie i wypróbować sobie dobór składników na stałe. jesli bys chciał pomoc przygotowania dokumentacji,zapraszam: gastromex@wp.pl mogę Ci dać również telefony do dwóch osób które prowadziły naleśnikarnię-od nich np przepis na naleśniki |
||||||
|
Autor:
gastrocuda
jestem zainteresowany tymi numerami telefonow do tych osob ktore pan zna ktore prowadzily nalesnikarnie prosze o przeslanie pana numeru telefonu na mojego meila PawelPustelak@wp.pl bedemial do pana wiecej pytan odnosnie nalesnikarni sprzetu potrzebnego do tego biznesu pozd Pawel
|
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 08:00:25 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|