![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: LOKAL HANDLOWO-USłUGOWY |
|||||||
|
Autor:
Bragada
Tematy: 10 Wypowiedzi: 22 |
Witam wszystkich i witam się jako, że to mój post.
Mam na oku lokal o przeznaczeniu handlowo-usługowym a chcę prowadzić pizzerię. Wcześniej znajdował się tam sklep spożywczy i mam pytanie czy muszę zmienić jego sposób użytkowania czy nie. Słyszałem już kilka wersji i trochę się pogubiłem. W lokalu nie zmieniam żadnych ścian działowych dokładam tylko wentylację mechaniczną według projektu. Czy przy odbiorze lokalu przez Sanepid sprawdzają jego przeznaczenie ? |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
HACPASZ Hanna Półtorak
Tematy: 25 Wypowiedzi: 554 |
Proszę o kontakt poltorak@haccp-gmp.home.pl postaram się pomóc
|
||||||
Autor:
gastromex
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wypowiedzi: 266 |
wszystko zalezy od podejscia sanepidu,ja bym ryzyklował, ja zazwyczaj piszę w projekcie ze kjest tam kontynuowana działalność spozywcza. jakby Państwo chcieli jakiekolwiek pomoc, prosze o telefon: 531 801 101
|
||||||
|
Autor:
Wypowiedzi: 9 |
Witam,
zajmujemy się wykonywaniem wentylacji mechanicznej, głównie w lokalach gastronomicznych. Projekt, montaż, serwis. Po naszej stronie są także odbiory przez sanepid. Konkurencyjne ceny. Zapraszam do kontaktu 731-110-110 www.climavent.pl |
||||||
|
Autor:
Bragada
Tematy: 10 Wypowiedzi: 22 |
Czytałem, żebwentylacja musi moeć ileś cykli wymiany na godzinę. Ile tych cykli będzie przy sali około 40m, sala z otwartą kuchnią w której będzie tylko piec do pizzy innych urządzeń nie będzie (kebab, kuchnie itd). Wszystkim firmą które się zgłosiły dziękuje ale chodzi o lokal w okolicach Poznania.
|
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 09:26:46 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|