FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / LOKAL HANDLOWO-USłUGOWY
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

LOKAL HANDLOWO-USłUGOWY

Autor: Bragada


Tematy: 10
Wypowiedzi: 22
Post 1 napisany 2014-02-16 o godzinie 12:12:50.
Witam wszystkich i witam się jako, że to mój post.
Mam na oku lokal o przeznaczeniu handlowo-usługowym a chcę prowadzić pizzerię.
Wcześniej znajdował się tam sklep spożywczy i mam pytanie czy muszę zmienić jego sposób użytkowania czy nie. Słyszałem już kilka wersji i trochę się pogubiłem. W lokalu nie zmieniam żadnych ścian działowych dokładam tylko wentylację mechaniczną według projektu. Czy przy odbiorze lokalu przez Sanepid sprawdzają jego przeznaczenie ?
 
REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130
 
Autor: HACPASZ Hanna Półtorak


Tematy: 25
Wypowiedzi: 554
Post 2 napisany 2014-02-17 o godzinie 15:43:39.
Proszę o kontakt poltorak@haccp-gmp.home.pl postaram się pomóc
 
Autor: gastromex
forumforumforumforumforum

Wypowiedzi: 266
Post 3 napisany 2014-02-19 o godzinie 10:57:38.
wszystko zalezy od podejscia sanepidu,ja bym ryzyklował, ja zazwyczaj piszę w projekcie ze kjest tam kontynuowana działalność spozywcza. jakby Państwo chcieli jakiekolwiek pomoc, prosze o telefon: 531 801 101
 
Autor:


Wypowiedzi: 9
Post 4 napisany 2014-03-04 o godzinie 14:31:22.
Witam,
zajmujemy się wykonywaniem wentylacji mechanicznej, głównie w lokalach gastronomicznych. Projekt, montaż, serwis. Po naszej stronie są także odbiory przez sanepid.
Konkurencyjne ceny.
Zapraszam do kontaktu
731-110-110
www.climavent.pl
 
Autor: Bragada


Tematy: 10
Wypowiedzi: 22
Post 5 napisany 2014-03-10 o godzinie 16:08:27.
Czytałem, żebwentylacja musi moeć ileś cykli wymiany na godzinę. Ile tych cykli będzie przy sali około 40m, sala z otwartą kuchnią w której będzie tylko piec do pizzy innych urządzeń nie będzie (kebab, kuchnie itd). Wszystkim firmą które się zgłosiły dziękuje ale chodzi o lokal w okolicach Poznania.
 
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
 

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168
Data: 2025-11-25
Czas: 09:26:46
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: LOKAL HANDLOWO-USłUGOWY
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "lokal handlowo-usługowy" w grupie "otwieram lokal gastronomiczny"
OSTATNIO DODANE TEMATY: Zwiększ zamówienia online i widoczność swojej restauracji – dołącz do Tuzjemy!    Ubrania kucharskie: Bluzy, zapaski, fartuchy. Kupuj w naszym sklepie internetowym   
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.