FORUM     OGŁOSZENIA    

STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / LOKAL Z ZAPIEKANKAMI W ANGLII. PROSZE O RADY
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

LOKAL Z ZAPIEKANKAMI W ANGLII. PROSZE O RADY

Autor: agapiech

Wypowiedzi: 1
Post 1 napisany 2014-02-14 o godzinie 10:50:06.
Witam.
Otwieram lokal w ktorym oprocz zapiekanek chce sprzedawac hamburgery, hotdogi, nalesniki (ale na poczatek domowe z patelni), gofry I moze poxniej cos na wynos np pierogi, placki ziemniaczane I po wegiersku. 
Na poczatek zatrudnie 2osoby ale lokal jest dosc duzy wiec pozniej chce rozszerzac oferte. 

W miescie jest ok 20000 Polakow, a nie ma zapiekanek wiec sadze, ze z dobra promocja mam szanse. 

Mam juz czesc sprzetu ale zastanawiam sie co do siekania badz tarcia pieczarek I sera? Czy lepiej tarty kupowac?
Nie wiem czy pieczarki podsmazac na wielkiej patelni czy surowe lepsze? 
Opiekacz kwarcowy Roller Grill chce kupic

Czy moze mi ktos powiedziec ile zapiekanek dziennie moge sprzedac - lokal jest przy ruchliwym deptaku,  kolo polskich sklepow. 
Jezeli ma ktos doswiadczenie z prowadzeniem lokalu fast food w UK bardzo prosze o rady

REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130

Autor: ramzes

Wypowiedzi: 12
Post 2 napisany 2014-02-19 o godzinie 14:00:16.
Witam

Jeżeli chcesz coś robić to zrób to dobrze. Więc zero mrożonek tylko świeże produkty i skup się na jednym czyli na zapiekankach :) 

Sama napisałaś że to lokal z zapiekankami wiec niech taki będzie. Inaczej wyjdzie z tego typowy fast food i nie skupisz się na jednym i nie możliwe będzie żeby utrzymać jakość produktów czyli siłą rzeczy wejdziesz w mrożonki i niskiej jakości produkty itp...

Ludzie ociekną prędzej czy  później

Ja sam jestem w trakcie otwierania zapiekankarni i skupiam się na jednym żeby było smacznie świeżo co ważne zero konserwantów jak już są jakieś to tylko naturalne.

Pieczywo to podstawa czyli codziennie świeże i nie mrożone czy chłodzone.

Pieczarki to twój kluczowy składnik. Jeżeli jadłaś kiedyś dobrą zapiekankę to wiesz że pieczarka nie może być świeża musisz zrobić pyszny farsz pieczarkowy.

Istotne jest menu żeby nie przyprawiało o zawrót głowy max do 8-10 pozycji.

Ile sprzedaż to już od ciebie zależy. Nierób żeby było jak najtaniej rób żeby było smacznie świeżo i zdrowo a ludzie z pewnością do ciebie wrócą

NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.160
Data: 2026-04-17
Czas: 11:53:36
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: LOKAL Z ZAPIEKANKAMI W ANGLII. PROSZE O RADY
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "lokal z zapiekankami w anglii. prosze o rady" w grupie "otwieram lokal gastronomiczny"
OSTATNIO DODANE TEMATY: Gastronomia a wymagania Sanepidu    ekspres do kawy ascaso   

STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.