![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: SOS BEZ KONSERWANTóW |
|||||||
|
Autor:
ramzes
Wypowiedzi: 12 |
Witam
Znacie może jakiś polskich producentów sosów bez konserwantów, zagęstników itp... Interesują mnie takie sosy jak na przykład : czosnkowy, arabski, ostry, curry, ziołowy, ketchup i inne Pozdrawiam Dziękuję za pomoc. |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
Autor:
misiaczeklodowy
![]() ![]() Tematy: 2 Wypowiedzi: 73 |
ketchupów bez konserwantów masz pełno. Chociażby ketchup włocławek, ale jedynie w opakowaniach szklanych. W opakowaniach plastikowych gastronomicznych ma już konserwanty, bo nie są go hermetycznie zapakować.
Sosów bez chemii natomiast nie widziałem. Musisz robić samemu. |
||||||
|
Autor:
ramzes
Ketchup włocławek to znam używam od dziecka czyli lat 80 :)ale jak sam napisałeś kiepsko z opakowaniami dla gastronomi.
A jeżeli sosy nie w pojemnikach gastronomicznych to może chociaż w 1L lub słoikach? Sosy może i bym sam robił ale mam samochód mobilny i nie wiem czy sanepid na to pozwoli. |
||||||
Autor:
misiaczeklodowy
![]() ![]() Tematy: 2 Wypowiedzi: 73 |
ramzes napisał(a) w dniu 2014-01-29 o godzinie 13:00:45: Ketchup włocławek to znam używam od dziecka czyli lat 80 :)ale jak sam napisałeś kiepsko z opakowaniami dla gastronomi. A jeżeli sosy nie w pojemnikach gastronomicznych to może chociaż w 1L lub słoikach? Sosy może i bym sam robił ale mam samochód mobilny i nie wiem czy sanepid na to pozwoli. Sanepid ci nie pozwoli na robienie sosów u siebie. Bo byś musiał mieć chociażby obieralnię warzyw, a jak mniemam - jedziesz pewnie na gotowcach w surówkach. Powiem ci szczerze, że rzadko zajmuję się fast foodem i nie znam całej oferty sosów. Moi klienci sami robią sosy, ale to normalne restauracje z pełną kuchnią. |
||||||
|
Autor:
ramzes
Mam możliwość kupienia warzyw obranych i umytych czy w takim razie takie sosy mogę robić.
Nie do końca będę jechał na gotowcach. Bardziej Fast food w wykonaniu slow. Czyli wszystko na świeżo 0 mrożonek i w miarę naturalnie chociażby bez sztucznych konserwantów czy zagęstników. |
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.218 Data: 2026-04-15 Czas: 05:47:44 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|