![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: ODBIóR NIECZYSTOśCI CIEKłYCH (śCIEKI TJ. WODA ZE ZLEWU I UMYWALKI) |
|||||||
|
Autor:
Jacek
Tematy: 2 Wypowiedzi: 5 |
Dzień dobry. Mam problem ze znalezieniem firmy, która podpisze ze mną umowę na odbiór nieczystości płynnych. Sanepid ode mnie takiej umowy wymaga jednak nikt nie chce jej podpisać. Z drugiej strony nie mam możliwości asenizacji bo nie mam szamba. Jak rozwiązać problem nieczystości ciekłych? Chodzi o samochód gastronomiczny na śląsku. Proszę o wskazówki osoby, które wiedzą jak rozwiązać taki problem.
|
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
Autor:
misiaczeklodowy
![]() ![]() Tematy: 2 Wypowiedzi: 73 |
Jacek napisał(a) w dniu 2013-11-25 o godzinie 15:55:06: Dzień dobry. Mam problem ze znalezieniem firmy, która podpisze ze mną umowę na odbiór nieczystości płynnych. Sanepid ode mnie takiej umowy wymaga jednak nikt nie chce jej podpisać. Z drugiej strony nie mam możliwości asenizacji bo nie mam szamba. Jak rozwiązać problem nieczystości ciekłych? Chodzi o samochód gastronomiczny na śląsku. Proszę o wskazówki osoby, które wiedzą jak rozwiązać taki problem. trochę nie rozumiem. Nie sądzę też, by istniały jakiekolwiek firmy zajmujące się odbiorem nieczystości zgromadzonych w... No właśnie, w czym? W beczkach? W butelkach? Gdzie ty chcesz to trzymać? Jeżeli masz samochód gastronomiczny to w twoim mieście powinna być oczyszczalnia ścieków. Tam możesz się pozbywać odpadów - bo właśnie tu firmy asenizacyjne wywożą szambo. |
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.218 Data: 2026-04-15 Czas: 04:37:37 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|