![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: KAMIEń KRAJALNICY MAGA |
|||||||
|
Autor:
Tikal
Tematy: 2 Wypowiedzi: 4 |
Witam, jestem tu nowy, dlatego proszę o wyrozumiałość..
Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś z Was posiada krajalnicę MaGa 612p (jeżeli się nie mylę). Chodzi o to, że używam jej w swoim sklepie od ponad roku, niestety do szału mnie doprowadza wymiana kamieni do ostrzenia w niej. Co jakiś czas (miesiąc,dwa) muszę wymieniać kamień bo stary nie nadaje się już do użytku, ciągle się brudzi, nie ważne jak dokładnie umyję maszynę. Poprzedni model 310 (?) też miał ten problem. Jak Wy sobie radzicie? To normalne, że kamień prawie cały a wymieniać trzeba co załóżmy 2-3 miesiące? Może macie jakieś sposoby oczyszczania swoich kamieni? Środki chemiczne albo coś innego? Z góry dziękuję za sugestie i uwagi.
When I was 5 years old,
my mom always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "HAPPY". They told me I didn`t understand the assignment and I told them they didn`t understand life. |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
Autor:
Hurtownia Gastronomiczna
![]() ![]() Wypowiedzi: 85 |
Według mnie kamienie są albo źle założone albo zespół ostrzący jest ustawiony na stałe w pozycji ostrzącej zamiast w tzw normalnej i stąd te zabrudzenia kamieni.
|
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 07:09:48 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|