![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: OTWARCIE BURGEROWNI |
|||||||
|
Autor:
kondzior
Wypowiedzi: 3 |
Witam,
Mam pytanie czy jest ktoś na forum mi wstanie pomoc podpowiedzieć...chcialbym otworzyć burgerownie...jakie są to koszty z nad najlepiej brać mięso jak to jest ze stolikami(czy można je dostać od jakiegoś browaru cicacoli), jaki expres do kawy warto wstawić jakie są koszty zrobienia kuchni...ogolnie proszę o wszelkie info odnośnie założenia knajpki jakie przyjdą di głowy...jestem zielony w temacie i byłbym bardzo wdzięczny za kazda odpowiedz. Pozdrawiam |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
kondzior
Wypowiedzi: 3 |
Aaaaa i jeszcze jedno czy można uzyskać dotacje na taki biznes jeżeli tak to w jakiej kwocie i gdzie trzeba ruszyć temat...
|
||||||
![]() Autor: VipGastro Wypowiedzi: 23 |
Kondzior zapraszam do kontaktu.
Pozdrawiam
VipGastro ul. Kuropatwy 40, 02-892 Warszawa mobile: +48 606 900 027, +48 606 900 023 www: www.vipgastro.pl mail: biuro@vipgastro.pl facebook: http://www.facebook.com/VipGastro |
||||||
Autor:
Wojtek - Eurogast
![]() ![]() Wypowiedzi: 51 |
VIP Gastro zaprezentuj Panu naszą ofertę. Posiadamy w naszej ofercie rozwiązania dla fast foodów. Również ekspresy :-)
Importer : ROLLER GRILL, FIAMMA, FUTURMAT, CONTI, BUNN, SANTOS, SAMMIC, SMEG,GMG, SIMAG, VARIMIXER, MORETTI FORNI, MBM, HOUNO, MERCATUS, ELETTROBAR, PUJADAS, SAYL, SPM, DR. WEIGERT.
Kom: 884-000-143 |
||||||
|
Autor:
HACPASZ Hanna Półtorak
Tematy: 25 Wypowiedzi: 554 |
Witam serdecznie a ja oferuje swoją pomoc:
- w opracowaniu projektu technologicznego kuchni - opracowaniu dokumentacji HACCP - przygotowaniu lokalu do odbioru SANEPID Pozdrawiam Hanna Półtorak HACPASZ tel 503 95 82 93 |
||||||
Autor:
Hurtownia Gastronomiczna
![]() ![]() Wypowiedzi: 85 |
Wszystkie niezbędne urządzenia gastronomiczne do przygotowywania tego typu potraw znajdziesz w naszym sklepie internetowym. Mamy duże doświadczenie w tego rodzaju wyposażeniach :)
|
||||||
Autor:
Komis Gastronomiczny
![]() Wypowiedzi: 30 |
Jak otwierasz lokal to zastanów się na sprzętem, który chcesz kupić i nie przepłacaj za nowe urządzenia gastronomiczne skoro możesz kupić używane w bardzo dobrym stanie i dużo niższej cenie.
skup i sprzedaż urządzeń używanych
wykonujemy wyceny i przeglądy techniczne |
||||||
![]() Autor: Gastronomek Wypowiedzi: 20 |
Nie jestem przekonany co do używanego sprzętu.. Chociaż do mniejszego biznesu takiego jak właśnie burgerownia to można kilka rzeczy używanych kupić.
Ale ja zawsze jestem zdania, że lepiej mieć nowe i się nie martwić o nic.
Wszystko, czego Ci potrzeba, znajdziesz tutaj - www.horeca.pl
|
||||||
|
Autor:
kondzior
Wypowiedzi: 3 |
Czy jest na forum osoba która juz prowadzi taki bądź podobny biznes i podpowie jak do tego się zabrać?:-)
|
||||||
|
Autor:
Jacek
Tematy: 2 Wypowiedzi: 5 |
Jestem w trakcie tworzenia podobnego biznesu. Z tego co mogę Ci podpowiedzieć to tak:
- koszty są mocno zależne na co się nastawiasz, jeśli chcesz zrobić tani bar, opierający się na półproduktach to koszty bieżące będę mniejsze, natomiast jeśli chcesz pójść za obecną tendencją slow food itp to koszty odpowiednio będą większe. Natomiast jeśli chodzi o koszty początkowe no to musisz liczyć co najmniej koszty czynszu plus sprzęt +/- jakieś 30 tys, do tego dochodzą koszty projektu technologicznego jakieś 5 tys itd - mięso jeśli chcesz iść drogą lepszej jakości, najlepiej brać od ucziwego masarza który jest w Twojej okolicy i jest w stanie zapewnić Ci ilość jaką potrzebujesz - stoliki itp można dostać ale to raczej jest kwestia ogródka nie wyposażenia lokalu, możesz się dogadać z przedstawicielem browaru czy też firmy typu coca-cola ale to się wiąże z odpowiednią umową, musisz zapewnić im, że miesięcznie będziesz kupował napoje z konkretną kwotę - jeśli chodzi o ekspres to dużo zależy też od tego ile chcesz na to poświęcić, czy zależy Ci na kawie dobrej jakości średnia cena ekspresu jeśli chodzi o kupno to 40 tys - koszt kuchni to jak pisałem wcześniej cena sprzętu + ew. remont + projekt technologiczny itp |
||||||
| OTWARCIE BURGEROWNI | |||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
Autor:
gastromex
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wypowiedzi: 266 |
zapewniamy wszelką pomoc doradczą i techniczną w zakresie otworzenia kazdej gastronomi, za doradztwo nie pobieramy zadnych finansow. nie oszukujemy i nie bazujemy na kliencie jak na potencjalnym zarobku jak inni z forom. dzialamy ucziciwe juz 8 lat,ponad 400 odebranych lokali
|
||||||
Autor:
gastromex
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wypowiedzi: 266 |
www.gastromex.com.pl gastromex@wp.pl, 531 801 101 zapraszamy,pomozemy w otworzeniu lokalu
|
||||||
Autor:
gastromex
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wypowiedzi: 266 |
Jacek,koszt projektu technologicznego 5tys? to u kogo Ty projekt robiłeś? bardzo drogo. Jestem również za tym, że używkę to można kupić stoły ,okap,ale nie urządzenia. Masz urządzenie na gwarancji w każdej chwili gdy się zepsuje masz serwis,pomoc,wymianę na nową, a tak to często naprawa przewyższa to co zaoszczędziłeś. Wszelka pomoc bezpłatna co to spraw technicznych-Sanepid,wentylacja. wykonujemy projekty technologiczne od 8 lat,ponad 400 odebranych lokali, gastromex@wp.pl, 531 801 101
|
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 08:23:35 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|