![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: WYPOSAżENIE GASTRONOMII |
|||||||
![]() Autor: Gastronomek Wypowiedzi: 20 |
Dla wszystkich, którzy mają zamiar otworzyć lokal gastronomiczny, polecam stronkę:
www.horeca.pl Można tu znaleźć katalog firm z branży gastronomicznej. Jak komuś pomogłem, to nie ma za co :D
Wszystko, czego Ci potrzeba, znajdziesz tutaj - www.horeca.pl
|
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
Bartek358
Wypowiedzi: 2 |
Ja mam pytanie na temat jednej z firm, Fabryki Maszyn Gastronomicznych. Chciałbym zamówić od nich sprzęt do restauracyjnej kuchni i mam pytanie na temat jakości, trwałości, może akurat ktoś użytkuje?
|
||||||
|
Autor:
marecki45
Wypowiedzi: 5 |
Zamawiałem z Gort sprzęt - część produkcja seryjna, część wyprodukowana na zamówienie - i jestem zadowolony, wg mnie to bardzo dobra firma, a trochę już w tej branży siedzę.
|
||||||
Autor:
ADMIN
![]() ![]() Tematy: 14 Wypowiedzi: 86 |
Bartek358 napisał(a) w dniu 2013-06-27 o godzinie 23:30:26: Ja mam pytanie na temat jednej z firm, Fabryki Maszyn Gastronomicznych. Chciałbym zamówić od nich sprzęt do restauracyjnej kuchni i mam pytanie na temat jakości, trwałości, może akurat ktoś użytkuje? Sugeruję zakończyć swoje praktyki marketingu szeptanego. Nie będę publicznie pisał dlaczego, bo Ty już sam wiesz dlaczego. Kolejne wypowiedzi na temat firmy GORT uznam za SPAM i usunę. |
||||||
Autor:
spec gastronomiczny
![]() ![]() ![]() Wypowiedzi: 126 |
marecki45 napisał(a) w dniu 2013-06-30 o godzinie 23:48:14: Zamawiałem z Gort sprzęt - część produkcja seryjna, część wyprodukowana na zamówienie - i jestem zadowolony, wg mnie to bardzo dobra firma, a trochę już w tej branży siedzę. ach ten marketing.. |
||||||
|
Autor:
Conrad-Company Wypowiedzi: 8 |
Polecam www.conrad-company.pl
Wszystko Ci rozplanują, zamontują i cenowo nie wychodzi jakoś dużo. Pozdrawiam |
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 05:59:58 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|