![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: ITALGAST/KOMISGASTRO.PL UWAGA ZŁODZIEJE !!!! |
|||||||
|
Autor:
szymszymora
Wypowiedzi: 1 |
Witam.
postanowiłem opisać swój problem na forum aby przestrzec was przed strata pieniędzy. jakieś 3 tyg temu zamówiłem w tytułowej firmie italgast dokładnie w salonie mieszczącym się na ulicy Arkuszowej 183 w warszawie sprzęt gastronomiczny na kwotę około 10 tys zl przez pierwsze 2 tyg bylem informowany ze producent pomylił się z wysyłka dwukrotnie i będę musiał poczekać kilka dni niestety jakiś tydzień temu kiedy odwiedziłem firmę osobiście panowie powiedzieli mi ze sprzętu nie będzie i zwrócą pieniądze na konto bankowe od tego czasu nikt nie odbiera odemnie telefonów a pieniędzy jak nie było tak nie ma co ciekawe kiedy chciałem skontaktować się z właścicielem, dyrektorem, szefem kimkolwiek odpowiedzialnym pracownicy powiedzieli mi ze szef nie ma telefonu i nie bywa w firmie a klienci nie maja z nim kontaktu. W 3 zadnich jest to najpiękniejszy przykład niekompetencji i złodziejstwa firmy przed która konsumenci powinni być przestrzegani. |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
Autor:
ADMIN
![]() ![]() Tematy: 14 Wypowiedzi: 86 |
Nie jest to pierwszy wątek na forum na temat firmy ITALGAST i informuję, że w przypadku otrzymania pisma z firmy ITALGAST o usunięcie tego wątku będziemy musieli go usunąć, chyba że dostarczy Pani odpowiednie dowody na zaistniałą sytuację, sugeruję temat szerzej opisać na forum tzn. kto, co itp.. Jeżeli będzie wystarczająco dużo informacji pozwolę sobie przywrócić wcześniej zablokowane wątki, gdzie jest wiele wypowiedzi na temat firmy KOMISMARKUS, ITALGAST itp.
|
||||||
Autor:
ADMIN
![]() ![]() Tematy: 14 Wypowiedzi: 86 |
Tak jak pisałem wcześniej jest już dokument w sprawie zablokowania wątku.
|
||||||
|
Autor:
mersjeusz
Wypowiedzi: 9 |
Najlepiej zablokować a ludzie będą dalej oszukiwani Admin brawa dla Ciebie żałosne
|
||||||
|
Autor:
mersjeusz
Byłem w tej firmie jeśli można tak to nazwać pracownikiem,i wiem jak traktują pracowników i klientów.jak chcesz kupić sprzęt to całują Cię po stopach i tak jest do momentu wpłacenia zaliczki za sprzęt potem brak sprzętu nie odbieranie telefonów itp itp
Jak wpłacisz całość to już po zawodach ani sprzętu ani zwrotu kasy. Czy nikogo z kupujących nie zastawiał fakt jak chciał zapłacić za sprzęt przelewem,że nie ma takiej możliwości lub ich terminal nie działa......właśnie bo wtedy jest dowód wpłaty w 100% a takie ich umowy to można d.... sobie podetrzeć. Piszę to z 100% odpowiedzialnością w dodatku pracownicy są nie rejestrowani ani nie zgłaszani do zus i Urzędu skarbowego. Umowę wręczają i nic po za tym. Ogłoszenia o pracę w tej firmie są cały czas jeden przyjdzie popracuję miesiąc dwa nie otrzyma wynagrodzenia i odejdzie i tak to się toczy w tej firmie. Na samochodach jeśli można nazwać te rzęchy samochodami to cały czas istnieją reklamy z prymasa tysiąclecia poco? a właśnie po to żeby dłużnicy szukali ich tam,albo na solcu w warszawie można sobie skrzynkę pocztową zobaczyć. Firma powinna nie istnieć już bardzo dawno!!! |
||||||
|
Autor:
Oszukany Klient
Niestety to prawda!
Firmia ITALGAST / KOMISGASTRO.PL to OSZUŚCI i ZŁODZIEJE! Stanowczo odradzam wszystkim współpracę z nimi! |
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 05:46:58 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|