FORUM     OGŁOSZENIA    

STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / ŻEBY ZROBIC KUCHARZA LEPIEJ ISC DO WOJSKA CZY SZKOLY POLICEALNEJ ?
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

ŻEBY ZROBIC KUCHARZA LEPIEJ ISC DO WOJSKA CZY SZKOLY POLICEALNEJ ?

Autor: Peerph

Tematy: 3
Wypowiedzi: 3
Post 1 napisany 2013-05-27 o godzinie 16:44:09.
Witam, moj problem polega na tym, ze jestem obecnie w 2 kl. Liceum, za rok czeka mnie matura i chce zostac kucharzem. Nie wiem czy udac sie do szkoly policealnej gastronomicznej, czy do wojska. Dziewczyna moja zdecydowanie odradza wojska z powodu duchowosci oosby, ktora sie traci w wojsku. Nie inetresuje mnie kasa, czy cos, po prostu mnie interesuje, gdzie zdobede lepsze umiejetnosci, zdolnosci i kwalifikacje, oraz to, cos ie bedzie czytalo lepiej pracodawcy. Dodam jeszcze, ze w przyszlosci zamierzam zyc w niemczech i tam gotowac. Wiadomo co sie slyszy o wojsku, ze jedzenie marudne, kilka rodzajow zup i kotlecik. Chcialbym sie dowiedziec, czy to prawda i w czym lepsze doswiadczenie zdobede. Pragne rowniez sie dowiedziec, czy jest szansa, zebym byl ojcem i mezem bedacym w domu, nie chce byc szefem kuchni, tylko zarabiac z jakies 1500-2000 zl, zeby utrzymac jakos rodzine i finansowo i duchowo, bedac w domu.

pozdrawiam.

REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130

Autor: J*

Wypowiedzi: 2
Post 2 napisany 2013-06-07 o godzinie 19:25:38.
Mam nadzieję, że to żart?!
...no ale gdyby nie...
Zmień szkołę! Technikum lub Zawodówka - profil Kucharz!
a później pomyś o praktykach. *_^

Pzdr
J*

Autor: Melek

Wypowiedzi: 2
Post 3 napisany 2013-06-27 o godzinie 21:42:23.
Nie ma już Technika Kucharz wycofali w Polsce ten zawód :) Tzn nie da rady rozpocząć już nauki tylko

Kucharz małej gastronomii :P

Idź na studia zaoczne gdzie chcesz i do pracy w Hotelach najlepiej 5* i z dobrą renomą np Hayatt
Nie zarobisz dużo ( w końcu nie zależy ci na kasie) a zdobędziesz doświadczenie dzięki czemu będziesz miał w CV dobrą pozycję

NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168
Data: 2025-11-25
Czas: 10:47:47
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: ŻEBY ZROBIC KUCHARZA LEPIEJ ISC DO WOJSKA CZY SZKOLY POLICEALNEJ ?
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "Żeby zrobic kucharza lepiej isc do wojska czy szkoly policealnej ?" w grupie "forum ogÓlne"
OSTATNIO DODANE TEMATY: Zwiększ zamówienia online i widoczność swojej restauracji – dołącz do Tuzjemy!    Ubrania kucharskie: Bluzy, zapaski, fartuchy. Kupuj w naszym sklepie internetowym   

STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.