![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: ZAKRECONY ZIEMNIAK - PROBLEM :( |
|||||||
|
Autor:
Rithian
Wypowiedzi: 1 |
Witam wszystkich !
Pewnego dnia przechadzając się promenadą w nadmorskim kurorcie dostrzegłem niezagospodarowane miejsce tuż przy plaży, idealne na handel w sezonie letnim. długo się nie zastanawiając wraz ze znajomym postanowiliśmy wynająć miejsce, bardzo niewielka odległość do morza oraz dość spora liczba przechodzących osób sprawiła, ze pomysł wydawał się całkiem niezły. Później pojawiły sie problemy, sanepid... Według Pani z sanepidu, która obsługuje nasz rejon, takowy namiot powinien posiadać bieżącą wodę, oczywiście zdawaliśmy sobie sprawę, ze woda musi być, ale nie sądziliśmy, ze bieżąca, planowaliśmy montaż zlewu wraz z dwoma zbiornikami ( jeden na wode czysta + jeden na wodę brudną ). Niestety w miejscu, które posiadamy nie ma możliwości uzyskania wody od sąsiadów, a koszt podłączenia do sieci wodno - kanalizacyjnej jest ogromny. Czy jest jakaś możliwość obejścia tego jakaś inną metodą ? Nie bardzo rozumiem czemu wózki gastronomiczne mogą posiadać własną wode ze zbiornika, a namiot już nie. Z góry dziękuje wam za pomoc. |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
malgosiacdi
Tematy: 4 Wypowiedzi: 9 |
zadzwoń to podpowiem 505233651
|
||||||
Autor:
Wojtek - Eurogast
![]() ![]() Wypowiedzi: 51 |
A czy nie będzie prościej pójść do sanepidu? To nic nie kosztuje.
Importer : ROLLER GRILL, FIAMMA, FUTURMAT, CONTI, BUNN, SANTOS, SAMMIC, SMEG,GMG, SIMAG, VARIMIXER, MORETTI FORNI, MBM, HOUNO, MERCATUS, ELETTROBAR, PUJADAS, SAYL, SPM, DR. WEIGERT.
Kom: 884-000-143 |
||||||
|
Autor:
borsuk
Tematy: 2 Wypowiedzi: 9 |
malgosiacdi napisał(a) w dniu 2013-05-25 o godzinie 16:50:40: zadzwoń to podpowiem 505233651 Witam. Ja mam przyczepę gastronomiczną i z wielkim trudem ale udało mi się dostać pozwolenie bez podłączania do wody i kanalizacji. Na początku były sceny że nie wolno i takie tam, ale zapytałam dlaczego stojąca nie dalekoprzyczepa z chlebem może nie być podłączona a ja muszę ? Sanepid poszedł na inspekcję do tamtej przyczepki i stanęło na tym że od stycznia sprzedaję w mojej przyczepce , mam wprawdzie 2 zlewy ale woda jest doprowadzana pompką ze zbiornika zaś odpływ mam na zewnątrz pod przyczepą ( zamykane wiadro ).Nie umiem sobie wyobrazić namiotu ze zlewami i podłączem do bieżącej wody. Również sprzedaję kręconego ziemniaka z którym miałam wiele problemów. Nie daj się !!!! bo każą Ci zamontować bujany fotel. Poza tym jak jadłam frytkę z budki na plaży to gdzie oni byli podpięci chyba do MORZA. !!!! Powodzenia. |
||||||
|
Autor:
leasing-gastronomiczny
Wypowiedzi: 7 |
Borsuk a jak byś wkopał Pana z przyczepy od chleba?
Leasing sprzętu gastronomicznego: 537-300-307
|
||||||
|
Autor:
borsuk
Tematy: 2 Wypowiedzi: 9 |
No właśnie wkopałam oczywiście nie chcący. Ale kary nie dostali to najważniejsze.
|
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 03:45:08 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|