![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: BUłKI DO HOT DOGA FRANCUSKIEGO |
|||||||
|
Autor:
stanislaw1.51
Tematy: 8 Wypowiedzi: 19 |
Witam, jakie sa najlepsze bułki do hot doga francuskiego?
Opiekamy je w zwykłym opiekaczu kontaktowym czy sa jakieś specjalne? |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
Domowy Amator
Wypowiedzi: 5 |
Chciałbym odświeżyć temat, bo również jestem zainteresowany jakie są najlepsze bułki do hotdogów.
PS. niech ktoś mi wytłumaczy jak się opłaca sprzedawać w IKEA hot dogi za 1 zł, przecież to jest dokładanie do interesu, gdzie cena bułki, parówki, pracownik i sprzęt.. Jak oglądałem w internecie to ceny urządzeń są bardzo wysokie.
dopiero się uczę :)
|
||||||
Autor:
Wojtek - Eurogast
![]() ![]() Wypowiedzi: 51 |
Urządzenie do zapiekanych parówek w cieście francuskim GES 80 firmy Roller Grill - Rock Dog.
Wymiary 305 x 440 x 230 mm Moc 1,6 kW ( 21 sekund do wyprodukowania gotowego produktu ) Waga 19 kg Zasilanie 230 V Cena netto katalogowa 2747 zł. Zapraszam do składania zamówień u "zaprzyjaźnionego" dealera
Importer : ROLLER GRILL, FIAMMA, FUTURMAT, CONTI, BUNN, SANTOS, SAMMIC, SMEG,GMG, SIMAG, VARIMIXER, MORETTI FORNI, MBM, HOUNO, MERCATUS, ELETTROBAR, PUJADAS, SAYL, SPM, DR. WEIGERT.
Kom: 884-000-143 |
||||||
|
Autor:
leasing-gastronomiczny
Wypowiedzi: 7 |
Euro cast doradź kolegom jakie bułki:) a potem pewnie do tych bułek kupią Twoją maszyne
Leasing sprzętu gastronomicznego: 537-300-307
|
||||||
Autor:
Wojtek - Eurogast
![]() ![]() Wypowiedzi: 51 |
Ciasto francuskie jest dostępem w każdym jednym hipermarkecie czy supermarkecie. Można je oczywiście przygotować samemu, przepis dostępny na stronach związanych z gotowaniem
Importer : ROLLER GRILL, FIAMMA, FUTURMAT, CONTI, BUNN, SANTOS, SAMMIC, SMEG,GMG, SIMAG, VARIMIXER, MORETTI FORNI, MBM, HOUNO, MERCATUS, ELETTROBAR, PUJADAS, SAYL, SPM, DR. WEIGERT.
Kom: 884-000-143 |
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 07:12:51 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|