![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: ROLLER GRILL |
|||||||
|
Autor:
borsuk
Tematy: 2 Wypowiedzi: 9 |
Proszę o pomoc. Zakupiłam używany Roller Grill. Bardzo szybko się nagrzewa i równie szybko przypala. Zwłaszcza jedną stronę zapiekanki. Nie posiada ustawienia temperatury a wydaje mi sie że za mocno grzeje. Jak ustawie górę i dół to dół zaczyna przypalać a górą nie roztapaia sera.Proszę o poradę jak i na ile minut ustawić , nizej czy lepiej wyżej ( na ruszcie).Poza tym zauważyłam ze jak ustawię pokrętło czasu na 2 minuty piecyk wcale się nie nagrzewa. Czy z nim jest coś nie tak, czy to ja nie potrafię tego obsługiwać.
|
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
Autor:
Widlak
![]() ![]() ![]() Wypowiedzi: 113 |
Podaj rodzaj urządzenia. Najlepiej model.
|
||||||
Autor:
Wojtek - Eurogast
![]() ![]() Wypowiedzi: 51 |
Jesteśmy dealerem Roller Grillla na terenie Polski od 18 lat. Proszę o podanie modelu urządzenia a nasz serwis wyśle wadliwy element.
Wojtek Eurogaast 514-195-106
Importer : ROLLER GRILL, FIAMMA, FUTURMAT, CONTI, BUNN, SANTOS, SAMMIC, SMEG,GMG, SIMAG, VARIMIXER, MORETTI FORNI, MBM, HOUNO, MERCATUS, ELETTROBAR, PUJADAS, SAYL, SPM, DR. WEIGERT.
Kom: 884-000-143 |
||||||
|
Autor:
lukasz
Wypowiedzi: 7 |
witam moj Roller Grill tak samo palil ale jest sposob w nim sa dwie polki na kratke na ktora dajesz zapiekanki ja dawalem na ta dolna na 5 minut i bylo ok zapiekanka byla chrupiaca , a nie przypalona. Tak poza tym to ja tej firmy nie polecam sprzet maja nie najtanszy a jakosc srednia plyta gazowa byla naprawiana 2 razy i nadal nadaje sie na zlom i 1600 zl w plecy. Wedlug mnie opiekacze firmy Barscher czy jakos tak sa najlepsze. Pozdrawiam Lukasz
|
||||||
Autor:
Wojtek - Eurogast
Łukasz, jeżeli sprzęt jest na gwarancji i kupione w Eurogast to zapraszam do siebie po darmową wymianę. Jeżeli kupiony u konkurencji - zapłacisz tylko za części :-)
Mamy kwarcówki od 758zł netto katalogowo . . może się skusisz
Importer : ROLLER GRILL, FIAMMA, FUTURMAT, CONTI, BUNN, SANTOS, SAMMIC, SMEG,GMG, SIMAG, VARIMIXER, MORETTI FORNI, MBM, HOUNO, MERCATUS, ELETTROBAR, PUJADAS, SAYL, SPM, DR. WEIGERT.
||||||
|
Autor:
lukasz
Wypowiedzi: 7 |
Opiekacz jest juz po gwarancji kupilem go w krakowie na kozlowku nie pamietam juz firmy ale powiem , ze sprzet macie sredni za opiekacz zaplacilem kolo 1000 zl plus jak bym mial zaplacic jeszcze ponad 700 za kwarcowki to zabawa dosc kosztowna jak na razie dzialam na starych ale jak juz przestana sie palic to bede wtedy myslal.Pozdrawiam
|
||||||
|
Autor:
Części gastronomiczne
Wypowiedzi: 4 |
Posiadamy w sprzedaży części zamienne do urządzeń firmy ROLLER GRILL. Jeśli jesteś zainteresowany to skontaktuj się z nami.
części zamienne do urządzeń gastronomicznych,
e-mail: serwis@gastronomiczne.pl |
||||||
Autor:
Wojtek - Eurogast
Chodziło mi o kompletne urządzenie. W chwili obecnej dystrybutorzy mają w promocji Bar 1000 w cenie 599zł netto za profesjonalny opiekacz-toster.
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 03:45:54 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|