![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: UMOWA Z BROWAREM |
|||||||
Autor:
Barbara M
![]() Tematy: 2 Wypowiedzi: 30 |
Zbliża się sezon letni i chciałabym nieco podpowiedzi co proponują obecnie browary? Jak co roku przed lokalem będzie ogródek letni a słyszałam, że można otrzymać parasole, stoły, krzesła i inne pierdoły potrzebne do funkcjonowania takiego ogródka. W tym roku chętnie bym odświeżyła wyposażenie ogródka tylko firma, która obecnie dostarcza mi piwo niestety twierdzi, że nie ma możliwości uzyskania żadnego bonusu. W internecie jest wiele informacji o różnych prezentach ale w sumie to nikt konkretnie nie pisze co dostał.
|
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
Autor:
Gutek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tematy: 5 Wypowiedzi: 280 |
Skoro aktualny dostawca nie ma możliwości zaproponowania czegokolwiek to najwyższy czas na zmianę. Co do ilości i wartości bonusów to trzeba by rozmawiać z konkretnym browarem ale dużo też zależy od lokalizacji lokalu oraz ilości zamawianego piwa.
|
||||||
Autor:
Barbara M
![]() Tematy: 2 Wypowiedzi: 30 |
Mnie interesują aktualnie oferowane bonusy może ma ktoś jakieś informacje, co konkretnie można od nich dostać.
|
||||||
Autor:
spec gastronomiczny
![]() ![]() ![]() Wypowiedzi: 126 |
Wątpię aby ktokolwiek napisał oficjalnie co dostał z browaru, bo to raczej tajemnica handlowa. Od dłuższego czasu krążą plotki o dużych pieniądzach ale to dotyczy głównie lokali w centrach (rynek) dużych miast.
|
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 09:40:40 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|