![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: GUMY ORIBT DO RACHUNKU |
|||||||
|
Autor:
pwachowski
Tematy: 2 Wypowiedzi: 3 |
IDEALNA PROPOZYCJA DLA GASTRONOMII
Zadbaj o uśmiech swoich gości, poczęstuj ich bezcukrową gumą Orbit Spearmint MiniFlow Szanowni Państwo, Chcąc uatrakcyjnić Państwa ofertę, opracowaliśmy projekt skierowany specjalnie do gastronomi. Został on poparty badanami, wśród konsumentów odwiedzających lokale typu: restauracja, fast food oraz pub. Format produktu dostosowany do jednorazowej konsumpcji po posiłku, opakowanie jednostkowe zawiera dwie drażetki. W takiej formie produkt nie jest dostępny w tradycyjnym handlu. Dodatkowo mają Państwo możliwość wyboru produktów, które dodawane są gratis przy zakupie, w zależności od ilości zamawianych gum. Aby do minimum ograniczyć logistykę produktu: zamawianie, płatność oraz dostawa wraz z fakturowaniem odbywa się na miejscu w Państwa lokalu. Chcąc skorzystać z naszej oferty, wystarczy skontaktować się z lokalnym promotorem marki Orbit. http://www.partners.bbbsa.org/img/products/big/m_dyspenser.jpg Pozdrawiam Pawel Wachowski Przedstawiciel marki Orbit Tel 535-097-740 |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
del Chefo
Wypowiedzi: 10 |
nie prowadzę lokalu gastronomicznego, ale jako klient z chęcią pożułbym gumę po posiłku, fajnie, jak jest dołączona do rachunku
|
||||||
|
Autor:
karol34
Wypowiedzi: 7 |
Teraz coraz częściej widzę to, jak jestem w knajpach. ;)
|
||||||
|
Autor:
Sylwek
Wypowiedzi: 10 |
Pomysł całkiem fajny :) Miły "prezencik". Widziałem jak dodają gumę do żucia w jednym z programów w TV, ale nie sądziłem że w normalnych knajpach faktycznie dają ją do rachunku :)
|
||||||
![]() Autor: Gastronomek Wypowiedzi: 20 |
Bardzo dobry pomysł ;)
Każdy chciałby odświeżyc oddech po jedzeniu a nie zawsze ma gumę do rzucia przy sobie.
Wszystko, czego Ci potrzeba, znajdziesz tutaj - www.horeca.pl
|
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 07:07:26 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|