![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: SZUKAM KUCHARZA DO BARU CHINSKIEGO - ORIENTALNEGO |
|||||||
|
Autor:
szyna1978
Wypowiedzi: 1 |
witam mam problem z kucharzem kuchni chińskiej nie wiecie może gdzie mogę takowych znaleźć mieszkam kolo białej podlaskiej moze byc polak czy Wietnamczyk bez różnicy aby umiał gotować.pozdrawiam
|
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
prodrive
Witam, też już od dłuższego czasu poszukuje chińczyka lub wietnamczyka. Może mógłby ktoś pomóc kto prowadzic knajpie orientalna, gdzie szukać takich osob. pozdrawiam pro
|
||||||
|
Autor:
siatek
Witam od 3 lat prowadzę chińską knajpę z kucharzmi nie jest za kolorowo jeżeli dalej jesteś zainteresowany daj znać na priv pomogę w miarę możliwości
|
||||||
|
Autor:
jomi
Wypowiedzi: 3 |
szyna1978 napisał(a) w dniu 2013-02-15 o godzinie 16:45:06: witam mam problem z kucharzem kuchni chińskiej nie wiecie może gdzie mogę takowych znaleźć mieszkam kolo białej podlaskiej moze byc polak czy Wietnamczyk bez różnicy aby umiał gotować.pozdrawiam Witam jestem chińczykiem i szukam pracy teraz mieszkam w Katowice .moj email:chmi15420@gmal.com Pozdrawiam |
||||||
|
Autor:
jomi
prodrive napisał(a) w dniu 2013-02-25 o godzinie 12:32:57: Witam, też już od dłuższego czasu poszukuje chińczyka lub wietnamczyka. Może mógłby ktoś pomóc kto prowadzic knajpie orientalna, gdzie szukać takich osob. pozdrawiam pro Dzień dobry jestem chińczykiem i szukam pracy teraz mieszkam w Katowice .moj email:chmi15320@gmail.com Pozdrawiam |
||||||
|
Autor:
jomi
jomi napisał(a) w dniu 2013-03-24 o godzinie 16:42:50: Witam jestem chińczykiem i szukam pracy teraz mieszkam w Katowice .moj email:chmi15420@gmal.com Pozdrawiam Przepraszam chmi15320@gmail.com |
||||||
|
Autor:
work2014
Wypowiedzi: 2 |
Witam. wiem, że temat jest sprzed roku ale bardzo potrzebuje pomocy w znalezieniu Kucharza do Białegostoku na okres od czerwca do sierpnia. (4 tys zł miesięcznie + zakwaterowanie)
|
||||||
|
Autor:
domin842 Wypowiedzi: 1 |
Witam,
Szukam kucharza kuchni wietnamskiej / orientalnej. Zapewniam zakwaterowanie. Praca w woj. podlaskim. Pełen etat |
||||||
|
Autor:
alpha Wypowiedzi: 1 |
Dzien dobry
Jestem wietnamczykiem mieszkającym w Polsce od dłuższego czasu. Nie jestem młody, ale dam radę ze prowadzeniem baru orientalnego. Gotuję bardzo starannie i smacznie po wietnamsku, trochę po chińsku i tajsku. W tej chwili gotuję potrawy orientalne w Restauracji SHILLA/ koreańska/ w Centrum handlowym Land przy ul. Wałbrzyska 11. Mam umowę o pracę do końca 09/2015. Mogę wypowiedzieć 1 m-c wcześniej, jeśli u pana warunki są lepsze. Nguyen van cuong, tel.886 991 936 |
||||||
|
Autor:
MarcinGubin Wypowiedzi: 1 |
Szukam 2 kucharzy do baru orientalnego. Dobre zarobki, możliwość zakwaterowania. woj. lubuskie 60km od Zielonej Góry na granicy z Niemcami.
|
||||||
| SZUKAM KUCHARZA DO BARU CHINSKIEGO - ORIENTALNEGO | |||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
||||||
|
Autor:
Daro1 Wypowiedzi: 3 |
Witam
Mogę pomóc w uruchomieniu lokalu z kuchnią orientalną - wietnamską. W związku z dużymi trudnościami w znalezieniu kucharza wietnamskiego proponuje przeszkolić załogę polską, gwarantuję, iż dla osób niedoświadczonych w branży gastronomicznej jest to dużo bardziej opłacalne niż samodzielne eksperymenty z niesprawdzonym kucharzem azjatyckim i ciągła obawa przed jego niespodziewaną rezygnacją z pracy. Moje doświadczenie to ponad 15 lat w biznesie gastronomicznym, 4 lokale kuchni orientalnej i 5 innego typu. Obecnie w fazie odpoczynku od czynnej gastronomii :-) Pozdrawiam |
||||||
|
Autor:
kuchnia_orientalna Wypowiedzi: 3 |
WITAM
Poszukuje kucharza Chińczyka lub Wietnamczyka do baru orientalnego. Okolice Płocka, woj. Mazowieckie. Jest jakaś osoba chętna pomóc? Bardzo mi zależy. |
||||||
|
Autor:
ZIMEK Wypowiedzi: 3 |
Witam
Mam podobny problem... Poszukujemy kucharza kuchni orientalnej nie musi być to Wietnamczyk czy Chińczyk jednak najlepiej by było, chodzi o osobę z doświadczeniem która zna się na robocie, do nowo otwierającej się restauracji w Świnoujściu. Planowane otwarcie restauracji jest na maj. Pozdrawiam Tomek 505044887 |
||||||
|
Autor:
Daro1 napisał(a) w dniu 2017-01-25 o godzinie 14:46:34: Witam Mogę pomóc w uruchomieniu lokalu z kuchnią orientalną - wietnamską. W związku z dużymi trudnościami w znalezieniu kucharza wietnamskiego proponuje przeszkolić załogę polską, gwarantuję, iż dla osób niedoświadczonych w branży gastronomicznej jest to dużo bardziej opłacalne niż samodzielne eksperymenty z niesprawdzonym kucharzem azjatyckim i ciągła obawa przed jego niespodziewaną rezygnacją z pracy. Moje doświadczenie to ponad 15 lat w biznesie gastronomicznym, 4 lokale kuchni orientalnej i 5 innego typu. Obecnie w fazie odpoczynku od czynnej gastronomii :-) Pozdrawiam |
||||||
|
Autor:
Witam jestem zainteresowany proszę o jakiś kontakt 505044887 lub zimolek1@o2.pl Pozdrawiam
|
||||||
|
Autor:
chrystian Wypowiedzi: 2 |
Daro1 napisał(a) w dniu 2017-01-25 o godzinie 14:46:34: Witam Mogę pomóc w uruchomieniu lokalu z kuchnią orientalną - wietnamską. W związku z dużymi trudnościami w znalezieniu kucharza wietnamskiego proponuje przeszkolić załogę polską, gwarantuję, iż dla osób niedoświadczonych w branży gastronomicznej jest to dużo bardziej opłacalne niż samodzielne eksperymenty z niesprawdzonym kucharzem azjatyckim i ciągła obawa przed jego niespodziewaną rezygnacją z pracy. Moje doświadczenie to ponad 15 lat w biznesie gastronomicznym, 4 lokale kuchni orientalnej i 5 innego typu. Obecnie w fazie odpoczynku od czynnej gastronomii :-) Pozdrawiam |
||||||
|
Autor:
chrystian Wypowiedzi: 2 |
Witam. Jestem w trakcie otwarcia restauracji chinskiej,poszukuje kucharza oraz jakichkolwiek wskazowek . Jesli jestes w stanie mi pomoc prosze o kontakt moj email chrystian-80@wp.pl , nr tel 501241743 z gory dziekuje. pozdrawiam
|
||||||
|
Autor:
arka-pie Wypowiedzi: 1 |
Poszukuję kucharza Azjaty do nowo otwartego baru z kuchnią orientalną. Okolice Łodzi. Przewidywana data otwarcia – lipiec 2017r. Kontakt: pietrasik.arkadiusz@gmail.com
|
||||||
|
Autor:
Bar chiński lubuski Wypowiedzi: 1 |
Poszukuję kucharza kuchni chinskiej orientalnej do świeżo otwartego baru w województwie lubuskim. Jeśli ktoś z was może mi pomóc w tej sprawie lub jest ktoś zainteresowany proszę o kontakt 509803529
|
||||||
|
Autor:
vixi Wypowiedzi: 1 |
Szukam kucharza znającego bardzo dobrze kuchnię wietnamską. Śląsk. 787325991
|
||||||
| SZUKAM KUCHARZA DO BARU CHINSKIEGO - ORIENTALNEGO | |||||||
| REKLAMA |
![]()
||||||
|
Autor:
LSanki Wypowiedzi: 1 |
Szukam kucharzq do baru azjatyckiego.
Tel. 731023819 |
||||||
|
Autor:
edyta Wypowiedzi: 2 |
Witam,chciałabym otworzyć bar z orientalnym jedzeniem w woj.mazowieckim,a dokładnie w Żurominie. Jeżeli jest ktoś w stanie mi pomóc(może jakaś franczyza)bądź zna osoby z doświadczeniem i wiedzą, które chciałby pracować w ww.miejscowości bardzo proszę o kontakt. Również oferuje zakwaterowanie. Podaje nr tel.501 693 803.Pozdrawiam
|
||||||
|
Autor:
Patrykk Wypowiedzi: 3 |
Witam. Szukam Kucharza do kuchni chinskiej , dobre wynagrodznie i zakwaterowanie lub Osoby ,która byłaby w stanie nauczyć Polskiego Kucharza Kuchni Chińskiej :)
Tel:609969476 |
||||||
|
Autor:
Sandaczek91 Wypowiedzi: 2 |
Witam.Szukam kucharza do nowo otwieranego baru azjatyckiego w Kamiennej górze.+48 885 990 010
fuksi@gmail.com |
||||||
|
Autor:
Sandaczek91 Wypowiedzi: 2 |
Witam.Proszę o więcej informacji na temat Pana propozycji.
+48 885 990 010 fuksi@gmail.com |
||||||
|
Autor:
Lejdis Wypowiedzi: 1 |
Witam poszukuje kucharza do nowo otwieranego baru KUCHNIA CHINSKA w miejscowości SŁUPNO koło Płocka zapewniam zakwaterowanie jeżeli będzie potrzeba. Marta tel 573 422 291
hotel.martus@o2 |
||||||
|
Autor:
Polannapol@gmail.com Wypowiedzi: 3 |
Poszukuje kucharza kuchni azjatyckiej
Który pomoże mi wprowadzić kilka dań azjiatyckich do menu Jestem z Zamościa zapewnię nocleg i jedzenie Co do wynagrodzenia dogadamy się napewno Sprawa dość pilna |
||||||
|
Autor:
Polannapol@gmail.com Wypowiedzi: 3 |
Polannapol@gmail.com napisał(a) w dniu 2024-11-11 o godzinie 16:47:02: Poszukuje kucharza kuchni azjatyckiej Który pomoże mi wprowadzić kilka dań azjiatyckich do menu Jestem z Zamościa zapewnię nocleg i jedzenie Co do wynagrodzenia dogadamy się napewno Sprawa dość pilna 669662661 |
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 04:55:37 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|