![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: FESTYNY SPRZEDAWANIE żYWNOśCI PROSZę O POMOC |
|||||||
|
Autor:
miggiel
Tematy: 3 Wypowiedzi: 7 |
Witam
Mam pytanie co do sprzedawania żywności na festynach itp przez koła gospodyń wiejskich . Jakie obowiązują zasady co do sanepidu? Co mogą a co nie czy tylko mogą sprzedawać ? Jaki dokumentując jest potrzebna? Czy sprzedawać mogą tylko na festynach i dożynkach .... Pozdrawiam
miggiel
|
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
miggiel
Tematy: 3 Wypowiedzi: 7 |
Witam
Mam wielką prośbę aby ktoś poinformował mnie odnośnie mojego wcześniejszego pytania . Lub gdzie mogę owych informacji zaczerpnąć. Pozdrawiam
miggiel
|
||||||
Autor:
spec gastronomiczny
![]() ![]() ![]() Wypowiedzi: 126 |
Jeśli jest coś organizowane formalnie to napewno będzie wymagane wszystko jak przy lokalu gastronomicznym.
Według mnie na wielu festynach, na których miałem okazję być, większość robi wszystko na lewo - mam tu na myśli sanepid, haccp i inne. |
||||||
|
Autor:
Aspart1
Wypowiedzi: 5 |
Trzeba sie udac do urzedu gminy a oni juz wszystko powiedza.
Tam tez trzeba uzyskac pozwolenie. |
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 07:14:43 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|