![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: GOFRY NA PATYKU |
|||||||
|
Autor:
ja1970
Wypowiedzi: 2 |
co muszę kupić żeby sprzedawać gofry na patyku? kupiłem gofrownicę rollergrill i nie mam jak tego patyka tam umieścić.
|
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
Autor:
Gutek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tematy: 5 Wypowiedzi: 280 |
Nie słyszałem żeby komuś się udało zrobić gofra na patyku w normalnej gofrownicy, bo są do tego przeznaczone specjalne gofrownice np. http://www.gastronomiczne.pl/gofrownice_m215 mam na myśli urządzenia firmy GBG. Gofrownice ROLLER GRILL nie mają możliwości wykonania gofra na patyku.
|
||||||
|
Autor:
ja1970
Wypowiedzi: 2 |
Czytałem na tym forum wcześniej że najlepsze gofrownice ma firma roller grill więc taką kupiłem, skąd miałem wiedzieć że nie robi ona gofrów na patyku? Na zakup kolejnego urządzenia mnie nie stać w chwili obecnej ale przed sezonem będę musiał. Polak mądry po szkodzie
|
||||||
Autor:
Hurtownia Gastronomiczna
![]() ![]() Wypowiedzi: 85 |
Jeżeli jest Pan zainteresowany zakupem gofrownicy z możliwością przygotowywania gofrów na patyku to prosimy o kontakt (dane w stopce), przygotujemy konkurencyjną ofertę nie do odrzucenia.
Ja również potwierdzam, że gofrownice firmy roller grill są bardzo dobre, kwestia tylko odpowiedniego doboru względem własnych potrzeb. |
||||||
|
Autor:
frantic
Wypowiedzi: 1 |
Dezal 301.5
Bardzo fajna gofrownica do użytku domowego, która pozwoli przygotować takie same gofry jak w budkach z goframi. Dzięki dużej mocy gofry są gotowe w 2-3 minuty. Jej zaletą jest również łatwość czyszczenia, dzięki odpowiedniej powłoce. Jej wada to wygląd, taki trochę starodawny, ale idzie się przyzwyczaić. |
||||||
|
Autor:
biedronka
Wypowiedzi: 6 |
Gofrownice przystosowaną do patyków robi też firma GMG jeżeli chcesz mogę Ci takową ogarnąć z rabatem...
|
||||||
|
Autor:
kamil776
Wypowiedzi: 3 |
też słyszałem o GMG że jest ok.
|
||||||
|
Autor:
Aleksandra
Wypowiedzi: 3 |
Nawet nie wiedziałam, że są gofry na patyku... Jak to wygląda i czemu jest lepsze od zwykłego gofra?
|
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 07:15:17 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|