![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: KOMIS GASTRONOMICZNY ITALGAST DAWNIEJ MARKUS |
|||||||
|
Autor:
user_gastro
Tematy: 2 Wypowiedzi: 2 |
Witajcie, mam pytanie odnośnie komisu gastronomicznego Italgast (dawniej Markus) mieszczącego się na Arkuszowej w Warszawie... czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia z nimi? Słyszałem że to są przekręty i złodzieje i nie wywiązują się z umów. Zakupiłem u nich sprzęt, wpłaciłem kasę a po sprzęcie słuch zaginął. Jakie są szanse na odzyskanie kasy? Czy ktoś może mi pomóc? Dziękuję za informacje...
|
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
Autor:
spec gastronomiczny
![]() ![]() ![]() Wypowiedzi: 126 |
Albo udajesz się do kancelarii prawniczej albo na policję, zależy co wolisz..
|
||||||
|
Autor:
jolek77
Wypowiedzi: 3 |
to zlodzieje rowno rok temu wstawilam sprzet o wartosci 50tys kasacja lokalu teraz nie mam kasy ani nie moge odebrac sprzetu bo sprzedany dziwie sie ze fiskus za to sienie wziol gdyby bylo nas wiecej oszukanych to smialo moznaby zrobic pozew zbiorowy jestem za to moj nr.tel783253738
|
||||||
|
Autor:
jolek77
co policja moze znow zmienia nazwe jak wczesniej z markusa i dalej beda okradac ludzi samosad lub pozew zbiorowy
|
||||||
Autor:
spec gastronomiczny
![]() ![]() ![]() Wypowiedzi: 126 |
Nie wiem w czym macie problem, pisałem już wcześniej, że jest policja. A jak nie pomaga to wpierdol i po sprawie..
|
||||||
|
Autor:
jolek77
a masz jakis kolesi to co sa mi winni to pol na pol kwota jest na umowie
|
||||||
|
Autor:
Oszukany Klient
Wypowiedzi: 9 |
Niestety to prawda!
Firmia ITALGAST / KOMISGASTRO.PL to OSZUŚCI i ZŁODZIEJE! Stanowczo odradzam wszystkim współpracę z nimi! |
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.55 Data: 2026-01-13 Czas: 08:59:30 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|