FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: SPRZEDAż żYWNOśCI NA FESTYNACH ITP |
|||||||
Autor:
miggiel
Tematy: 3 Wypowiedzi: 7 |
Witam
Jestem kucharzem pracuje w firmie gastronomicznej . Chciałbym doraźnie sprzedawać na festynach itp żywność(produkty wędzone mięso ,ryby . zupy .pieczywo oraz zaprawy domowe ) lecz nie przez moją firmę ani nie chciał bym zakładać działalności .Słyszałem ze jeśli zysk nie wyniesie więcej niż 20 tysięcy to nie trzeba. Chciałbym się dowiedzieć ,jakie pozwolenia potrzebuje i gdzie je muszę załatwić. Pozdrawiam
miggiel
|
||||||
REKLAMA |
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
Autor:
student12345
Wypowiedzi: 3 |
Jeżeli chcesz prowadzić sprzedaż na festynach to polecam firme TWISTER CHIPS. posiadają profesjoinalny sprzęt do produkcji zakęconej frytki na patyku. Dość dochodowy biznes. Sma prowadze taki i jestem z tego zadowolony
Pozdro |
||||||
Autor:
Czacha
Tematy: 3 Wypowiedzi: 5 |
Musisz prowadzić działalność jak chcesz sprzedawać. Ale jeżeli nie przekraczasz 20tys. Obrotu rocznie to nie musisz posiadać Kasy fiskalnej.
|
||||||
Autor:
Hurtownia Gastronomiczna
Wypowiedzi: 85 |
Festyny są wyjątkowo często kontrolowane przez Urząd Skarbowy właśnie na taką okoliczność, więc warto się wcześniej zastanowić nad rejestracją własnej działalności gospodarczej.
|
||||||
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 44.200.23.133 Data: 2024-03-28 Czas: 09:22:13 |
|||||||
FORUM GASTRONOMICZNE |
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|