![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: PRACA W KUCHNI- OD CZEGO ZACZ±æ? |
|||||||
|
Autor:
newpowersoul
Wypowiedzi: 1 |
Witam!
Jestem kompletnie zielony w temacie, dlatego prosi³bym o jak najszersz± odpowied¼. Od niedawna powa¿nie zastanawiam siê nad prac± w gastronomii w charakterze kucharza. Niestety problemem jest to, ¿e nie posiadam absolutnie ¿adnego do¶wiadczenia, ani tym bardziej wykszta³cenia w tej dziedzinie. Moja sytuacja jest taka- mam 23 lata, nied³ugo koñczê studia na poziomie magistra i chcia³bym siê rozejrzeæ za jak±¶ opcj± pracy w³a¶nie w gastronomii. Jedyne co posiadam, to ksi±¿eczkê zdrowia sanepidu. Chcia³em zacz±æ z poziomu pomocy kuchennej i sk³adam cv we wszystkie mo¿liwe miejsca, ale nie przyjmuj± mnie bo nie mam do¶wiadczenia, ani wykszta³cenia i to jest po prostu b³êdne ko³o, bo nie mam gdzie tego wyrobiæ. Czy kto¶ by³by w stanie mi powiedzieæ, czy jest jaki¶ rodzaj szko³y, po ukoñczeniu której mia³bym jakiekolwiek szanse w tej bran¿y? Ewentualnie szkolenia, które by³yby jako¶ uznawane? Bo kompletnie nie mam pojêcia, czy braæ siê za szko³y policealne, czy cokolwiek innego... Dodam, ze szukam takiej szko³y w Warszawie. Dziêki serdeczne za wszelkie wskazówki i pozdrawiam |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAK£O w najni¿szych cenach w internecie!
Przekonaj siê sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
NOWE OG£OSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 08:22:15 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|