FORUM     OG£OSZENIA    

STRONA G£ÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / PRACA W KUCHNI- OD CZEGO ZACZ±æ?
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GOR¡CE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

PRACA W KUCHNI- OD CZEGO ZACZ±æ?

Autor: newpowersoul

Wypowiedzi: 1
Post 1 napisany 2012-12-23 o godzinie 22:49:44.
Witam!

Jestem kompletnie zielony w temacie, dlatego prosi³bym o jak najszersz± odpowied¼.
Od niedawna powa¿nie zastanawiam siê nad prac± w gastronomii w charakterze kucharza.
Niestety problemem jest to, ¿e nie posiadam absolutnie ¿adnego do¶wiadczenia, ani tym bardziej wykszta³cenia w tej dziedzinie. Moja sytuacja jest taka- mam 23 lata, nied³ugo koñczê studia na poziomie magistra i chcia³bym siê rozejrzeæ za jak±¶ opcj± pracy w³a¶nie w gastronomii. Jedyne co posiadam, to ksi±¿eczkê zdrowia sanepidu. Chcia³em zacz±æ z poziomu pomocy kuchennej i sk³adam cv we wszystkie mo¿liwe miejsca, ale nie przyjmuj± mnie bo nie mam do¶wiadczenia, ani wykszta³cenia i to jest po prostu b³êdne ko³o, bo nie mam gdzie tego wyrobiæ. Czy kto¶ by³by w stanie mi powiedzieæ, czy jest jaki¶ rodzaj szko³y, po ukoñczeniu której mia³bym jakiekolwiek szanse w tej bran¿y? Ewentualnie szkolenia, które by³yby jako¶ uznawane? Bo kompletnie nie mam pojêcia, czy braæ siê za szko³y policealne, czy cokolwiek innego... Dodam, ze szukam takiej szko³y w Warszawie.

Dziêki serdeczne za wszelkie wskazówki i pozdrawiam

REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAK£O w najni¿szych cenach w internecie!
Przekonaj siê sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130

NOWE OG£OSZENIA GASTRONOMICZNE

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168
Data: 2025-11-25
Czas: 08:22:15
DODAJ ODPOWIED¬ DO TEMATU: PRACA W KUCHNI- OD CZEGO ZACZ±æ?
Aby dodaæ odpowied¼ do tematu nale¿y siê zalogowaæ.

Je¶li nie masz konta, skorzystaj z bezp³atnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "praca w kuchni- od czego zacz±æ?" w grupie "forum ogÓlne"
TAGI: praca (19)    kuchnia (19)   
OSTATNIO DODANE TEMATY: Zwiêksz zamówienia online i widoczno¶æ swojej restauracji – do³±cz do Tuzjemy!    Ubrania kucharskie: Bluzy, zapaski, fartuchy. Kupuj w naszym sklepie internetowym   

STRONA G£ÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.