![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: JAKIE DREWNO DO PIECóW DO PIZZY OPALANYCH DREWNEM |
|||||||
Autor:
Gutek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tematy: 5 Wypowiedzi: 280 |
Potrzebuje informacji jakim drewnem należy opalać piec do pizzy. Czy gatunek drewna ma wpływ na smak pizzy?
|
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
pieczix2
Wypowiedzi: 3 |
podobno palą bukowym
|
||||||
|
Autor:
gastropiec
Wypowiedzi: 15 |
Dąb, buk, grab. Drewno kaloryczne zostawiające mało popiołu.
Jesteśmy na rynku od wielu lat. Piece do pizzy opalane drewnem a także kompleksowe wyposażenie gastronomii + projekty (sanepid). www.gastropiec.pl |
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 07:08:26 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|