![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: OCHYDNE JEDZENIE W KNAJPIE ELTARA MIEDZYBRODZIE |
|||||||
|
Autor:
kris
Wypowiedzi: 2 |
dnia 25.11.2012 byłem na kolacji w restauracji eltara w miedzybrodziu . zamówiłem golonke z kapusta zasmażana . golonka zimna , nie peklowana, z włosami na górze. zwróciłem sie do pani kelnerki uprzejmie informując ze to danie jest odrzażające.pani kulturalnie przeprosiła i zabrała talerz.myślałem ze to danie zostanie anulowane z mojego rachunku.nic bardziej mylnego pani podeszła domnie i zapytała sie czy to golonko ma mi spakować na wynos. pomyślałem że to jakiś żart.podchodzac do kasy mówie ze nie zapłace a kelnerka ze wezwie ochrone . dla świetego spokoju zapłaciłem i życzyłem smacznego kucharzowi. nie polecam tej knajpy ,chyba że ktoś chce sie wkurzyć jak ja
|
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
kris
nie polecam
|
||||||
|
Autor:
ana2012
Po pierwsze dla pana który pisał,że ohydne jedzenie to proszę spojrzeć do słownika jak się pisze
słowo "ohydne" po drugie byłam w restauracji Eltara już parę razy, bardzo sobie chwalę tą restauracje a przedewszystkim jedzenie ;) Żurek w tej restauracji jest najlepszy jaki jadłam w życiu.Co do golonka to mąż mówił,że bardzo dobre także nie wiem ile w tym prawdy Pozdrawiam |
||||||
|
Autor:
Robercik
Wypowiedzi: 5 |
Nie byłem ale golonko z włosami to istna profanacja
|
||||||
|
Autor:
aniołek
NIE POLECAM!!!!! Byłam w Eltarze kilka razy.Pierwszy raz ok jedzenie względne barszcz z krokietem.Drugi raz był obiad mi się trafił kotlet drobiowy który nie był pierwszej świeżości taki smak jakby kilka dni leżał w marynacie czekaliśmy na obiad długo ale tak jest prawie wszędzie.Zamówiłam sok i czekamy kelner w końcu podchodzi z obiadem i szok sok który już piliśmy zabrał i przestawił po swojemu w inną część stolika a miał miejsce na talerz.Po chwili szok kolejny i to przelało czarę goryczy cały czas patrzy na mnie jak wkładam do ust a następnie podchodzi i pyta czy smakuje nie wiedziałam czy mam dalej jeść czy uciąć mu kawałek i dać spróbować kultura wymaga tego żę powinien poczekać aż skończę jeść a nie podchodzić w trakcie spożywania posiłku i gapić się na to jak jem i połykam i jeszcze pytać czy smakuje jak mam pełne usta.Córka zamówiła frytki dostała ziemniaki nie oddała bo bała się że jej naplują po tym co widziała.Byłam na weselu i szok nie dość żę drogo to dania nie wyglądają tak jak na zdjęciach umieszczonych na stronie internetowej kiepsko podane a sałatki na obiad to śmiech na sali trzy sałatki na jednym talerzyku jak goście zaczęli nabierać to się wszystkie połączyły ze sobą i było wielkie gó..o A na sam koniec danie które kiedyś jadłam w tej restauracji i było tak spieprzone że nikt go nie jadł mieli całą noc żeby ugotować nowe ale się nie chciało jak można było podać ludziom taki syf ale tak to jest jak na kuchni jest zbieranina
|
||||||
|
Autor:
JarekJonkisz
Trafiłem na to forum całkowicie przypadkiem ale nie mogę pozostawić wypowiedzi "aniołka" bez komentarza. Po pierwsze jeśli coś mi nie smakuje w restauracji za pierwszym razem to nie zaglądam tam kilka kolejnych razy ! Bo po co ?! No chyba że jestem bardzo głodny a nie ma w pobliżu cpn-u z hot dogiem, wtedy zjadam i nie narzekam na kuchnie a na pewno nie opisuję tego na internecie, bo to chęć wyrażenia opinii na tym forum wymaga jak się okazało troszkę zachodu. A co do golonki to nie widziałem jeszcze świnki bez szczeciny bo to nie są włosy . W tym momencie przypomniała mi się najwspanialsza golonka jaką jadłem w życiu mmmm była wielka, chrupiąca, smaczna i na pewno nie brakowało na niej "włosków" jedliśmy ja w czterech z jednego talerza z chrzanem i musztardą i piwem do tej pory wspominamy z bratem i kolegami to kulinarne przeżycie. Jadłem kila razy łyse golonki z folii gdzieś w trasie ,rosną po pierwszym kęsie w ustach. "Aniołku" może po prostu wpadłaś kelnerowi w oko dlatego tak się starał . Chciał zrobić wszystko żebyś była zadowolona. A jeśli chodzi o uwagi co do sposobu podania surówek to mysle że każdy gastronom przyjmie je i będzie dążył do doskonałośći . Wnioskuję że to nowa restauracja więc może trzeba dac im parę chwil na "Rozgrzanie kuchni" Pozdrawiam Jarek
|
||||||
|
Autor:
JarekJonkisz
PS. Do Kris i Aniołek zlały mi się wasze posty w jedno .A golonka ? Co za świnia zapomniała sie wydepilować !?
|
||||||
|
Autor:
ana2012
Witam,
Do szanownego aniołka...jestem związany z gastronomią od paru lat...boli mnie mentalność ludzi,którzy myślą że w restauracji kelnerzy i kucharze myślą tylko o tym żeby napluć komuś do jedzenia...jakby im wcale nie zależało na kliencie...jeśli restauracja jest nowa na rynku wiadomo,że potrzeba czasu żeby wszystko sprawnie funkcjonowało...jeśli chodzi o kelnera który Panią irytował to trzeba było zwrócić po prostu mu uwagę,że nie życzy sobie Pani jego obecności albo zgłosić właścicielom jego ,,nachalność'' jak to Pani opisała...w każdym bądź razie jeśli Pani tam jedzenie nie smakuje to nie powód żeby od razu rozpisywać się na forum tylko po prostu zaprzestać chodzenia do tej restauracji. A widać,że Pani jest z Międzybrodzia skoro Pani tak dobrze zna kuchnie w której jest ,,zbieranina''.... |
||||||
|
Autor:
znajomy
Wypowiedzi: 1 |
Zbieranina z tym się zgodzę !!! nic nie potrafią. a przede wszystkim w Międzybrodziu nie ma ludzi wykształconych tylko po jakiś kursach małej gastronomii. Szkoda mi właścicieli bo są naprawdę mili.
|
||||||
|
Autor:
aniołek
Przyznam że jestem w szoku wielki szacunek dla właścicieli ELTARY i zdecydowana poprawa jedzenie bardzo dobre nie ma się do czego przyczepić.Obsługa świetna i bez zarzutów.Był negatyw a teraz wielki pozytyw.W ciągu tego roku bardzo dużo się zmieniło.W przeciągu roku byłam na trzech weselach i gdybym miała zorganizować jakąś uroczystość to wybrałabym ELTARĘ nie sądziłam że w tak krótkim czasie nastąpią tak wielkie zmiany gratuluję właścicielom i życzę powodzenia.A nieporozumienia jakie do tej pory wynikały najwidoczniej z trudnych początków.Może negatywne komentarze otworzyły właścicielom oczy na niedociągnięcia. Mój poprzedni komentarz był zbyt ostry ale czasem trzeba aby osoba z zewnątrz dała kopa i zmobilizowała właścicieli oby tak dalej trzymam kciuki i życzę powodzenia. Z całą odpowiedzialnością będę polecała ten lokal bo co jak co czysto i sympatycznie było tylko kuchnia szwankowała ale teraz również kuchnia jest świetna a to w lokalu gastronomicznym jest najważniejsze, no i sala klimatyzowana. Pozdrawiam i trzymać tak dalej bo bardzo łatwo spaść z samej góry na dół.
|
||||||
| OCHYDNE JEDZENIE W KNAJPIE ELTARA MIEDZYBRODZIE | |||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 09:38:54 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|