FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / CIASTO W PROSZKU
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

CIASTO W PROSZKU

Autor: lukas


Tematy: 4
Wypowiedzi: 7
Post 1 napisany 2012-10-17 o godzinie 09:00:49.
Witam ponownie ;)

Szukam od pewnego czasu dostawcę, produktu ciasta w proszku np. na gofry, ale bez dodatku cukru.
Może ktoś ma coś takiego i podzieli się informacją ;)

pozdrawiam i dzięki

 
REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130
 
Autor: tomek45


Wypowiedzi: 12
Post 2 napisany 2013-02-22 o godzinie 18:48:09.
Niestety nie znam żadnej takiej firmy. :) Ale myślisz, że warto piec z proszku..? Mam do porównania a'propos tego mały bar dobrej znajomej mojej żony - babka ma właśnie gofry, naleśniki itd. - wszystko z 'normalnego' ciasta, nie kupnego - klientów od cholery, wszyscy komentują, że gofry smakują jak w domu, a nie śmierdzą proszkiem...
 
Autor: Wojtek - Eurogast
forumforum

Wypowiedzi: 51
Post 3 napisany 2013-06-07 o godzinie 23:11:02.
We współpracy z firmą Komplet Polska sp. z o.o. polecamy do gofrownic GMG i Roller Grill mieszankę:
http://www.komplet.pl/produkty/mieszanki-i-koncentraty-do-ciast/Gofry/

Nowość mieszanka do gofrów czekoladowych z dodatkiem prawdziwej czekolady !
Poniżej efekt wypieku - na gofrownicy GMG z tradycyjną kratką jak i gofry na patyku.
http://tnij.org/vyy9 ( link przekieruje na facebooka Eurogastu )
W razie pytań służę pomocą
Importer : ROLLER GRILL, FIAMMA, FUTURMAT, CONTI, BUNN, SANTOS, SAMMIC, SMEG,GMG, SIMAG, VARIMIXER, MORETTI FORNI, MBM, HOUNO, MERCATUS, ELETTROBAR, PUJADAS, SAYL, SPM, DR. WEIGERT.
Kom: 884-000-143
 
Autor: Andzelika.l


Wypowiedzi: 1
Post 4 napisany 2013-10-20 o godzinie 20:01:22.
Czy ktos posiada w swoim menu gofry czekoladowe? Jaka mieszanke gofrowa polecacie? Proszek czy moze swoj przepis?

A co myslicie o gofrach wyrtrawnych z serem szynka, pomidorem czy ogorkiem, sosem majonezowy lub czosnkowym? Zrobionym z mieszanki na nalesniki bez cukru?
 
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
 

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168
Data: 2025-11-25
Czas: 09:42:36
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: CIASTO W PROSZKU
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "ciasto w proszku" w grupie "dostawcy dla gastronomii"
OSTATNIO DODANE TEMATY: Zwiększ zamówienia online i widoczność swojej restauracji – dołącz do Tuzjemy!    Ubrania kucharskie: Bluzy, zapaski, fartuchy. Kupuj w naszym sklepie internetowym   
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.