![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: SMACZNA I KLIMATYCZNA KNAJPA W WARSZAWIE...ZNACIE? |
|||||||
|
Autor:
ilovetaste
Wypowiedzi: 1 |
WITAM WSZYSTKICH,
CZY KTOŚ MOŻE POLECIĆ JAKĄŚ FAJNĄ KNAJPKĘ W WARSZAWIE, ZE SMACZNYM JEDZENIEM NAJLEPIEJ KUCHNIA WŁOSKA I HISZPAŃSKA? BĘDĘ WDZIĘCZNA ZA WSZELKIE INFORMACJE!!! PZDR |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
Alicja23
Wypowiedzi: 2 |
Ostatnio będąc w Warszawie zostałam zaproszona do przesympatycznej restauracji "Browar the Brazill". Dokladnego adresu nie znam ale to sobie sprawdzisz na necie. Jedzenie było wyśmienite, ja skosztowałam ananasa opiekanego na rożnie i w ten sam sposób przygotowanej polędwicy chyba wołowej. Naprawdę polecam:)
|
||||||
|
Autor:
zofiamarczak
Wydaje mi się że dobre jedzenie z kuchnią hiszpańską można znaleźć w Ole! Tapas Steak Restaurant na Placu Trzech Krzyży w Warszawie. Jadłam tam corride, czyli pieczony byczy ogon. Wiem, że to specyficzne danie, ale naprawdę dobre. Ja lubię nowe i nietypowe smaki więc dla mnie ta restauracja spełnia wszelkie wymagania:) Oczywiście są tam też owoce morza i steki, więc wybór nawet dla osób wybrednych jest całkiem spory.
Jeśli chodzi o włoską kuchnię to myślę, że dobry wybór to IL Caminetto. |
||||||
|
Autor:
konradpien
Całkiem fajnie jest w La Strada- miła atmosfera i dobre jedzenie, typowo włoska kuchnia. Podobnie, ale z kuchnią hiszpańską jest w Ole! Tapas Steak Restaurant, byłem tam dwa razy i wydaje mi się że serwują smaczne jedzenie. Nie miałem na co narzekać a po za tym spędziłem tam miło czas, a to chyba najważniejsze kiedy idzie się zjeść na mieście.
|
||||||
|
Autor:
Hieronim
A jakie konkretnie potrawy polecacie w Ole! Tapas Steak Restaurant? Jeśli chciałbym się tam wybrać co najlepiej wybrać na pierwszy raz? Ta corride to trochę za odważnie jak dla mnie więc może macie w zanadrzu jeszcze coś innego?:)
|
||||||
|
Autor:
anasit60
Ja byłam w Ole! w zeszłym tygodniu i z miłą chęcią mogę polecić Ci stek ze starzonej wołowiny baskijskiej oraz grillowaną grasicę cielęcą. Dobry kawałek mięsa za przyzwoite pieniądze. Na pewno w przyszłym tygodniu wybiorę się do nich na lunch bo zauważyłam, że mają ciekawą ofertę.
|
||||||
|
Autor:
misssmakux7x
Hieronim- na pierwszy raz w OLE! polecam zupkę z krewetką oraz tradycyjny stek- to jest ich specjalność więc jeśli się tam wybierasz to na pewno warto wybrać tą pozycję z menu.
|
||||||
|
Autor:
GrażynaSob
A ja na pierwszy raz w OLE proponowałabym tatar z tuńczyka błękitnopłetwego oraz gicz jagnięcą. Bardzo fajnie podane i smaku długo się nie zapomina;)
|
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 11:13:29 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|