FORUM     OGŁOSZENIA    

STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / SMACZNA I KLIMATYCZNA KNAJPA W WARSZAWIE...ZNACIE?
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

SMACZNA I KLIMATYCZNA KNAJPA W WARSZAWIE...ZNACIE?

Autor: ilovetaste

Wypowiedzi: 1
Post 1 napisany 2012-10-04 o godzinie 10:46:46.
WITAM WSZYSTKICH,
CZY KTOŚ MOŻE POLECIĆ JAKĄŚ FAJNĄ KNAJPKĘ W WARSZAWIE, ZE SMACZNYM JEDZENIEM NAJLEPIEJ KUCHNIA WŁOSKA I HISZPAŃSKA? BĘDĘ WDZIĘCZNA ZA WSZELKIE INFORMACJE!!!
PZDR

REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130

Autor: Alicja23

Wypowiedzi: 2
Post 2 napisany 2012-10-08 o godzinie 13:17:48.
Ostatnio będąc w Warszawie zostałam zaproszona do przesympatycznej restauracji "Browar the Brazill". Dokladnego adresu nie znam ale to sobie sprawdzisz na necie. Jedzenie było wyśmienite, ja skosztowałam ananasa opiekanego na rożnie i w ten sam sposób przygotowanej polędwicy chyba wołowej. Naprawdę polecam:)

Autor: zofiamarczak

Post 3 napisany 2012-10-28 o godzinie 19:49:57.
Wydaje mi się że dobre jedzenie z kuchnią hiszpańską można znaleźć w Ole! Tapas Steak Restaurant na Placu Trzech Krzyży w Warszawie. Jadłam tam corride, czyli pieczony byczy ogon. Wiem, że to specyficzne danie, ale naprawdę dobre. Ja lubię nowe i nietypowe smaki więc dla mnie ta restauracja spełnia wszelkie wymagania:) Oczywiście są tam też owoce morza i steki, więc wybór nawet dla osób wybrednych jest całkiem spory.
Jeśli chodzi o włoską kuchnię to myślę, że dobry wybór to IL Caminetto.

Autor: konradpien

Post 4 napisany 2012-11-03 o godzinie 11:28:41.
Całkiem fajnie jest w La Strada- miła atmosfera i dobre jedzenie, typowo włoska kuchnia. Podobnie, ale z kuchnią hiszpańską jest w Ole! Tapas Steak Restaurant, byłem tam dwa razy i wydaje mi się że serwują smaczne jedzenie. Nie miałem na co narzekać a po za tym spędziłem tam miło czas, a to chyba najważniejsze kiedy idzie się zjeść na mieście.

Autor: Hieronim

Post 5 napisany 2012-11-12 o godzinie 10:23:01.
A jakie konkretnie potrawy polecacie w Ole! Tapas Steak Restaurant? Jeśli chciałbym się tam wybrać co najlepiej wybrać na pierwszy raz? Ta corride to trochę za odważnie jak dla mnie więc może macie w zanadrzu jeszcze coś innego?:)

Autor: anasit60

Post 6 napisany 2012-11-17 o godzinie 13:11:07.
Ja byłam w Ole! w zeszłym tygodniu i z miłą chęcią mogę polecić Ci stek ze starzonej wołowiny baskijskiej oraz grillowaną grasicę cielęcą. Dobry kawałek mięsa za przyzwoite pieniądze. Na pewno w przyszłym tygodniu wybiorę się do nich na lunch bo zauważyłam, że mają ciekawą ofertę.

Autor: misssmakux7x

Post 7 napisany 2012-11-22 o godzinie 11:09:05.
Hieronim- na pierwszy raz w OLE! polecam zupkę z krewetką oraz tradycyjny stek- to jest ich specjalność więc jeśli się tam wybierasz to na pewno warto wybrać tą pozycję z menu.

Autor: GrażynaSob

Post 8 napisany 2012-11-23 o godzinie 09:37:31.
A ja na pierwszy raz w OLE proponowałabym tatar z tuńczyka błękitnopłetwego oraz gicz jagnięcą. Bardzo fajnie podane i smaku długo się nie zapomina;)

NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168
Data: 2025-11-25
Czas: 11:13:29
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: SMACZNA I KLIMATYCZNA KNAJPA W WARSZAWIE...ZNACIE?
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "smaczna i klimatyczna knajpa w warszawie...znacie?" w grupie "forum ogÓlne"
OSTATNIO DODANE TEMATY: Zwiększ zamówienia online i widoczność swojej restauracji – dołącz do Tuzjemy!    Ubrania kucharskie: Bluzy, zapaski, fartuchy. Kupuj w naszym sklepie internetowym   

STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.