![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: OBUWIE DLA KUCHARZY |
|||||||
|
Autor:
MJ89
Wypowiedzi: 1 |
Witam
Zastanawiałem się jakie buty będą najwygodniejsze do pracy na kuchni, zauważyłem że większość kucharzy kupuje Crocsy, czy są może jakieś inne propozycje? |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
![]() Autor: spart Wypowiedzi: 6 |
Obuwie "piankowe" może i jest wygodne - bo lekkie, Ale daleko im do butów zawodowych gdzie maszerujemy w nich pół dnia. Do tego nierówno się ściera podeszwa oraz dopasowuje się do nogi narażając nas na złą postawę , która prowadzi do płaskostopia, przez które z kolei na starość możemy mieć problemy z bólem nóg oraz kręgosłupa.
Do pracy polecam obuwie z podeszwą ANATOMICZNĄ, specjalnie wyprofilowaną, nogi się mniej męczą, no i unikamy powikłań na starsze lata. Warto zwrócić też uwagę aby podeszwa była antypoślizgowa, w kuchni nierzadko na podłodze znajduje się olej (chociażby od smażenia) czy różnego rodzaju płyny. Na rynku polskim można znaleźć dość duży wybór obuwia na kuchnię. u Nas klienci chwalą sobie najbardziej: KLAPKI MĘSKIE ortopedyczne, lub KLAPKI DAMSKIE na koturnie, również w wersji 3 paski (na gorące dni) z tańszej opcji bdb są KLAPKI KORKOWE (dla kobiet i mężczyzn) Jeśli ktoś pracuje za granicą i wymagane jest obuwie bezpieczne z podnoskiem na palce - to mega wygodne są Półbuty FW80 Steelite s2 wszystkie ww pozycje można oglądnąć w poniższym linku. http://www.sklep.spart.com.pl/sklep-spart.html?page=shop.browse&category_id=62 p.s. obuwie "piankowe" znajdą jednak zastosowanie w ogrodzie przy koszeniu trawy lub półgodzinnej wycieczki na grzyby. |
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 08:25:20 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|