![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: WOłOWINA WYSOKIEJ JAKOśCI Z ABERDEEN ANGUS. CZY UDA SIę SPRZEDAć |
|||||||
|
Autor:
Michał
Wypowiedzi: 1 |
Witam. Jestem hodowcą bydła ras mięsnych głównie Aberdeen Angus jednak chciałbym poszerzyć działalność o sprzedaż półtusz. Czy uda mi się znaleźć odbiorców? czy ma ktoś podobne doświadczenia? Proszę o poradę.
|
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
Autor:
misiaczeklodowy
![]() ![]() Tematy: 2 Wypowiedzi: 73 |
na polskim rynku brakuje wołowiny dobrej jakości. Więc gdybyś miał np. rostbef poniżej 40 zł za kilo i polędwicę poniżej 70 zł, to zejdzie ci każda ilość
|
||||||
|
Autor:
Bartosz
Tematy: 3 Wypowiedzi: 9 |
Michał napisał(a) w dniu 2012-07-05 o godzinie 20:53:19: Witam. Jestem hodowcą bydła ras mięsnych głównie Aberdeen Angus jednak chciałbym poszerzyć działalność o sprzedaż półtusz. Czy uda mi się znaleźć odbiorców? czy ma ktoś podobne doświadczenia? Proszę o poradę. Michał, podasz mi namiary do siebie na e-maila ? frydul@o2.pl |
||||||
|
Autor:
Damian Jakubowski
Tematy: 3 Wypowiedzi: 17 |
Michał napisał(a) w dniu 2012-07-05 o godzinie 20:53:19: Witam. Jestem hodowcą bydła ras mięsnych głównie Aberdeen Angus jednak chciałbym poszerzyć działalność o sprzedaż półtusz. Czy uda mi się znaleźć odbiorców? czy ma ktoś podobne doświadczenia? Proszę o poradę. Ja również poproszę o kontakt damian.jakubowski@poczta.fm jestem z warszawy |
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 09:48:14 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|