FORUM     OGŁOSZENIA    

STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / KONTENER GASTRONOMICZNY SZUKAM WYKONAWCY
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

KONTENER GASTRONOMICZNY SZUKAM WYKONAWCY

Autor: Kurczaczek

Tematy: 2
Wypowiedzi: 5
Post 1 napisany 2012-04-27 o godzinie 00:03:52.
Witam, poszukuję firmy lub osoby, która pomoże mi w przebudowie/przystosowaniu kontenera umieszczonego na busie do prowadzenia gastronomii. Jest to 20 letni kontener do handlu wędlinami oraz mięsem. Prace w zależności od ogólnego stanu kontenera, jego wyposażenia i urządzeń mogą dotyczyc:
-wymianie całkowitej lub częściowej podłogi oraz zabezpieczenie jej
-wymianie elektryki (okablowanie, agregat, skrzynka z bezpiecznikami, licznik, oświetlenie)
-wymianie ścian wewnętrznych bocznych i sufitowych oraz ich oklein łatwo zmywalnych
-montaż ściany termicznej przy frytownicach oraz okapu z wentylacją
-montaż zlewów i doprowadzenie oraz odpływ wody
-montaż półek szafek ew. też szafki na ubrania
Opisałem to wszystko aby miec pewnośc że wejde w współpracę z podmiotem, który wykona wszystkie te czynności aby uniknąc wielu wykonawców, niepotrzebnego przemieszczania sie busem. Potrzebował będę również załatwic potrzebną dokumentację do odbioru kontenera przez sanepid. Jestem na etapie wymontowywania niepotrzebnych urządzeń. Jestem z mazowieckiego. Mój mail tomek4567@interia.pl

REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130

Autor: Gutek
forumforumforumforumforum

Tematy: 5
Wypowiedzi: 280
Post 2 napisany 2012-04-27 o godzinie 09:11:06.
Witam,

nasza firma może dokonać opisanych przez Ciebie zmian, posiadamy niezbędne doświadczenie oraz narzędzia. jesteśmy z Wrocławia,ale to niestanowi większego probemu, jeśli jesteś zainteresowany: biuro@gastronomiczne.pl

NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168
Data: 2025-11-25
Czas: 10:00:19
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: KONTENER GASTRONOMICZNY SZUKAM WYKONAWCY
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "kontener gastronomiczny szukam wykonawcy" w grupie "mobilna gastronomia"
OSTATNIO DODANE TEMATY: Zwiększ zamówienia online i widoczność swojej restauracji – dołącz do Tuzjemy!    Ubrania kucharskie: Bluzy, zapaski, fartuchy. Kupuj w naszym sklepie internetowym   

STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.