![]() |
FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: GEOMETRIA POMIESZCZENIA DLA PRZYCZEPY GASTRONOMICZNEJ |
|||||||
Autor:
anna8381
Wypowiedzi: 3 |
WITAM, moje zapytanie dotyczy przyczepy gastronomicznej w ktorej będę podawać fast food oraz kurczaki z rożna. Do sanepidu muszę złożyć rzut pomieszczenia (skala 1:50) pokazuje geometrię pomieszczenia oraz rozmieszczenie urządzeń technicznych. o co chodzi jak to zrobić ???? nie mam pojęcia jak się za to zabrać czy odrysowac od ręki, czy komputerowo. proszę o podpowiedź.
|
||||||
REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
Autor:
EPEX Firma Inżynierska
![]() Wypowiedzi: 45 |
Dobry Wieczór.
Ktoś wprowadza Panią w błąd. Proszę o ewentualny kontakt: ekspert.haccp@gmail.com. Rzeczoznawca ds. HACCP. Biegły Sądowy.
Rzeczoznawca ds. HACCP
|
||||||
Autor:
anna8381
witam, nie raczej nikt mnie nie wprowadził w błąd powiedziała mi to pani
w sanepidzie,a dokładniej to rzut pomieszczeń (skala 1:50) pokazuje geometrię pomieszczenia oraz rozmieszczenie urządzeń technicznych i sprzętów ruchomych przyczepy . najlepsze w tym wszystkim jest to ze mogę to zrobić sama ( nie wiem jak?????)i zanieść do zaopiniowania w sanepidzie, a jeśli nie sama to ktoś ma to za mnie zrobić. Tylko że muszę za to ZAPŁACIC (nie mała kasę). Trochę to nie normalne jeszcze tym bardziej ze to jest tylko przyczepa to nie wyobrażam sobie jak bym miała otwierać restauracje, tym bardziej że panie z sanepidu przyjadą na obejrzenie tejże przyczepy.I jeszcze ten HACCAP dla frytek kurczaka i zapiekanki tyle zachodu.Bardzo dziękuję za zainteresowanie pozdrawiam. anna8381 |
||||||
Autor:
EPEX Firma Inżynierska
![]() Wypowiedzi: 45 |
Dobry Wieczór.
Chcę Pani pomóc. Proszę o maila na prv. ekspert.haccp@gmail.com Rzeczoznawca ds. HACCP. Biegły Sądowy.
Rzeczoznawca ds. HACCP
|
||||||
Autor:
anna8381
biniaszak8381@o2.pl
|
||||||
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 18.97.14.82 Data: 2025-03-15 Czas: 12:42:44 |
|||||||
FORUM GASTRONOMICZNE |
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|