![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: OTWIERAM LOKAL I CO JESZCZE |
|||||||
|
Autor:
adrian81
Wypowiedzi: 3 |
Witam!
Mam zapytanie do was w sprawie otwarcia lokalu, a mianowicie co jeszcze musze zrobić, do jakich instytucji sie udać i kto jeszzcse musi odwiedzic moj lokal jeśli: - założona jest działalność gospodarcza - wszystkie pozwolenia na remont i budowe uzyskane ( konserwtor zabytkow, sanepid itp) - remont juz wykonany Co teraz. czy ktos jeszcze musi przyjsc i odebrac lokal jak np sanepid i czy dlugo sie oczekuje na taka wizyte? Z goru bardzo wam Dziekuje za pomoc |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
Autor:
EPEX Firma Inżynierska
![]() Wypowiedzi: 45 |
Dobry Wieczór.
Czy remont i budowa była poparta projektem technologicznym zaopiniowanym przez rzeczoznawce ds. sanitarno-higienicznych? Jeżeli tak to SANEPID musi to przyjąć. Pozostaje wówczas poprawnie wdrożyć system HACCP i działać :). Rzeczoznawca ds. HACCP. Biegły Sądowy. ekspert.haccp@gmail.com 604 258 220
Rzeczoznawca ds. HACCP
|
||||||
|
Autor:
HACPASZ Hanna Półtorak
Tematy: 25 Wypowiedzi: 554 |
Witam serdecznie chętnie pomogę przy opracowaniu wymaganej przez przepisy prawa dokumentacji HACCP, proszę o ewentualny kontakt Hanna Półtorak poltorak@haccp-gmp.home.pl
|
||||||
|
Autor:
adrian81
Wypowiedzi: 3 |
tak budowa byla poparta projektem technologicznym zaopiniowanym przez rzeczoznawce ds. sanitarno-higienicznych dzieki |
||||||
|
Autor:
adrian81
Wypowiedzi: 3 |
czyli wystarczy opracowac ksiege gmp i ghp dla mojego lokalu?? i co udac sie z tym do sanepidu??
|
||||||
Autor:
EPEX Firma Inżynierska
![]() Wypowiedzi: 45 |
Dobry Wieczór.
Tak więc wszystko na najlepszej drodze do uruchamiania działalności. GMP- GHP to warunki wstępne do HACCP. Czyli prosta droga: opracowujemy Dobre Praktyki, potem Księgę HACCP, Karty monitoringu, wzorcujemy termometry, zgłaszamy to do SANEPID-u i po problemach. Dalszy kontakt: Rzeczoznawca ds. HACCP. Biegły Sądowy. ekspert.haccp@gmail.com 604 258 220
Rzeczoznawca ds. HACCP
|
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 07:14:40 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|