FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / OTWIERAM LOKAL I CO JESZCZE
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

OTWIERAM LOKAL I CO JESZCZE

Autor: adrian81


Wypowiedzi: 3
Post 1 napisany 2012-04-01 o godzinie 11:50:54.
Witam!

Mam zapytanie do was w sprawie otwarcia lokalu, a mianowicie co jeszcze musze zrobić, do jakich instytucji sie udać i kto jeszzcse musi odwiedzic moj lokal jeśli:

- założona jest działalność gospodarcza
- wszystkie pozwolenia na remont i budowe uzyskane ( konserwtor zabytkow, sanepid itp)
- remont juz wykonany
Co teraz. czy ktos jeszcze musi przyjsc i odebrac lokal jak np sanepid i czy dlugo sie oczekuje na taka wizyte?

Z goru bardzo wam Dziekuje za pomoc
 
REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130
 
Autor: EPEX Firma Inżynierska
forum

Wypowiedzi: 45
Post 2 napisany 2012-04-01 o godzinie 23:38:32.
Dobry Wieczór.
Czy remont i budowa była poparta projektem technologicznym zaopiniowanym przez rzeczoznawce ds. sanitarno-higienicznych? Jeżeli tak to SANEPID musi to przyjąć. Pozostaje wówczas poprawnie wdrożyć system HACCP i działać :).

Rzeczoznawca ds. HACCP. Biegły Sądowy.
ekspert.haccp@gmail.com
604 258 220
Rzeczoznawca ds. HACCP
 
Autor: HACPASZ Hanna Półtorak


Tematy: 25
Wypowiedzi: 554
Post 3 napisany 2012-04-02 o godzinie 11:38:35.
Witam serdecznie chętnie pomogę przy opracowaniu wymaganej przez przepisy prawa dokumentacji HACCP, proszę o ewentualny kontakt Hanna Półtorak poltorak@haccp-gmp.home.pl
 
Autor: adrian81


Wypowiedzi: 3
Post 4 napisany 2012-04-02 o godzinie 17:35:18.

tak budowa byla poparta projektem technologicznym zaopiniowanym przez rzeczoznawce ds. sanitarno-higienicznych
dzieki
 
Autor: adrian81


Wypowiedzi: 3
Post 5 napisany 2012-04-02 o godzinie 17:42:34.
czyli wystarczy opracowac ksiege gmp i ghp dla mojego lokalu?? i co udac sie z tym do sanepidu??
 
Autor: EPEX Firma Inżynierska
forum

Wypowiedzi: 45
Post 6 napisany 2012-04-02 o godzinie 20:23:08.
Dobry Wieczór.
Tak więc wszystko na najlepszej drodze do uruchamiania działalności. GMP- GHP to warunki wstępne do HACCP. Czyli prosta droga: opracowujemy Dobre Praktyki, potem Księgę HACCP, Karty monitoringu, wzorcujemy termometry, zgłaszamy to do SANEPID-u i po problemach.

Dalszy kontakt:
Rzeczoznawca ds. HACCP. Biegły Sądowy.
ekspert.haccp@gmail.com
604 258 220
Rzeczoznawca ds. HACCP
 
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
 

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168
Data: 2025-11-25
Czas: 07:14:40
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: OTWIERAM LOKAL I CO JESZCZE
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "otwieram lokal i co jeszcze " w grupie "otwieram lokal gastronomiczny"
OSTATNIO DODANE TEMATY: Zwiększ zamówienia online i widoczność swojej restauracji – dołącz do Tuzjemy!    Ubrania kucharskie: Bluzy, zapaski, fartuchy. Kupuj w naszym sklepie internetowym   
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.