![]() |
FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: POTRZEBUJę KUPIć WYPOSAżENIE GASTRONOMICZNE GRILL LODóWKI DORADZCIE GDZIE KUPOWAć |
|||||||
Autor:
robert
Wypowiedzi: 1 |
gdzie mogę kupić wyposażenie gastronomiczne proszę o jakies namiary
|
||||||
REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
Autor:
Gutek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tematy: 5 Wypowiedzi: 280 |
Ja polecam: www.gastronomiczne.pl
Można negocjować ceny:) |
||||||
Autor:
karolkarol
Wypowiedzi: 6 |
Witam
Mam na sprzedaz uzywany serwisowany sprzet gastronomiczny,dostepne ceny: 1. Piec konwekcyjno-parowy gazowy-Rational 2. Mieszałka do ciasta 3. Robot coupe 4. Kuchnia elektryczna 2ka nastawna 5. Kuchnia elektryczna 2ka nadstawna 1. Stół chłodniczy Foster (trzy drzwi) 2. Kuchnia gazowa gerland z piekarnikiem(6 palnikow) 3. Gril lava 4. Taboret gazowy 5. Frytkownica podwojna ital 6. Robot coupe reczny(mieszalka) 7. Kostkarka do lodu hoshizaki 8. Kostkarka do lodu hoshizaki 9. Zmywarka do szkla 10. Ubijaczka do ciasta Prosze o kontakt :604603631 |
||||||
Autor:
jacek1177
Wypowiedzi: 3 |
Ja polecam firmę SAS mają najniższe ceny na rynku.
tel. 95/732 06 93 |
||||||
Autor:
INVERNO
Firma INVERNO zajmuje się sprowadzaniem wyposażenia gastronomii z Niemiec. Niskie ceny i markowy sprzęt.
Kontakt 601-076-660 |
||||||
Autor:
VEGA
www.robin.pl - według mnie najlepszy sklep internetowy w internecie..
|
||||||
Autor:
Avan
Mam do sprzedania mało używany sprzęt.
Lodówka Beko Lodówka półkowa(przeszklona) Zamrażarka stojąca Duża zamrażarka Whirlpool Piec konwekcyjny +pojemniki Ekspres do kawy jednokomorowy Piec przemysłowy 6 palników +stojak Blat roboczy stal nierdzewna z lodówkami 6 głosników restauracyjnych Tel.516142109 aga77905@wp.pl |
||||||
Autor:
gastro-serwis
Witam zajmujemy się profesjonalnym wyposażaniem punktów gastronomicznych sprzęt nowy oraz używany posiadamy własną produkcje mebli ze stali nierdzewnej oraz serwis NISKIE CENY
GASTRO-SERWIS Paweł Ropelewski 511-540-903 pawel@gastro-serwis.eu |
||||||
Autor:
Norbert S
Wypowiedzi: 6 |
Niestety wszyscy proponują niskie ceny, a co za tym idzie produkt niskiej jakości. Do pracy ciągłej, po to aby na tym sprzęcie zarobić musi on być "w miarę" niezawodnyu (w końcu nic nie jest niezniszczalne). Natomiast za niezawodność trzeba trochę dołożyć. Jeżeli nie stać Cię na droższe musisz wyłożyć tyle samo na tańsze (serwis), a w ostatecznym rozrachunku płacisz więcej i się denerwujesz.
|
||||||
Autor:
PrimGastro
Wypowiedzi: 16 |
Polecam www.PrimGastro.pl kontakt na maila lub telefoniczny pomożemy i doradzimy zawsze fachowo.
Z ostatnich najlepszych ofert proponujemy zapoznać się : - z systemem wynajmu za bardzo niską opłatą miesięczną najlepszych profesjonalnych zmywarek gastronomicznych niemieckiej firmy Winterhalter z możliwością pierwokupu w niskiej cenie po zakończeniu umowy - z najlepszymi na rynku piecami konwekcyjno-parowymi niemieckiej firmy Rational z rewolucyjnymi funkcjami zmniejszającymi zużycie energii i wody przy jednocześnie 30% większym załadunku intuicyjnie prostej obsłudze dzięki dotykowemu ekranowi i piktogramom programów obróbki potraw - z systemami regałów magazynowych firmy Plastmet najlepsza jakość , różnorodność konfiguracji , przystępna cena oraz szybkość z jaką możliwe jest zagospodarowanie przestrzenia magazynowej regałami tej firmy stawia ją w czołówce firm oferujących podobne rozwiązania |
||||||
POTRZEBUJę KUPIć WYPOSAżENIE GASTRONOMICZNE GRILL LODóWKI DORADZCIE GDZIE KUPOWAć | |||||||
REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
||||||
Autor:
EpakoRadom
Wypowiedzi: 4 |
Witam, proszę się zapoznać z ofertą firmy Epaco -www.epaco.pl
* pełne wyposażenie lokali * sprzęt gastronomiczny * meble na wymiar |
||||||
Autor:
tomek45
Wypowiedzi: 12 |
Ja mam swój sprzęt z Tanake, bo mają bardzo dobrej jakości. Niektórych urządzeń już kilka lat używam i żadnych problemów nie ma.
|
||||||
Autor:
gnieszka
Robercie - mam do sprzedania sprzęt - zapraszam na aukcje na allegro oto link
http://allegro.pl/pelne-wyposazenie-restauracji-lub-baru-i3161593069.html sprzęt jest użwyany niewiele ponad rok, nieeksploatowany , niezniszczony, kupiony jako nowy. Dysponuję większą ilością zdjęć - cena za zakup całości bardzo atrakcyjna. Na wszystko mamy faktury do wwglądu. Numer kontaktowy na allegro. |
||||||
Autor:
karol34
Wypowiedzi: 7 |
Ja kupowałem sprzęt do kuchni w Fabryce Maszyn Gastronomicznych GORT, dla mnie była ważna przede wszystkim bardzo dobra jakość, żeby to wszystko zaraz nie było do wymiany. Ze sprzętu jestem jak najbardziej zadowolony.
|
||||||
Autor:
ADMIN
![]() ![]() Tematy: 14 Wypowiedzi: 86 |
karol34 napisał(a) w dniu 2013-04-29 o godzinie 23:10:55: Ja kupowałem sprzęt do kuchni w Fabryce Maszyn Gastronomicznych GORT, dla mnie była ważna przede wszystkim bardzo dobra jakość, żeby to wszystko zaraz nie było do wymiany. Ze sprzętu jestem jak najbardziej zadowolony. Sugeruję zakończyć swoje praktyki marketingu szeptanego. Nie będę publicznie pisał dlaczego, bo Ty już sam wiesz dlaczego. Kolejne wypowiedzi na temat firmy GORT uznam za SPAM i usunę. |
||||||
![]() Autor: Gastronomek Wypowiedzi: 20 |
Na stronie internetowej www.horeca.pl znajduje się katalog wielu firm, które zajmują się sprzedażą sprzętu gastronomicznego ;)
Wszystko, czego Ci potrzeba, znajdziesz tutaj - www.horeca.pl
|
||||||
Autor:
Wojtek - Eurogast
![]() ![]() Wypowiedzi: 51 |
Panie Robercie
proponuję poszukać dealera w najbliższej swojej okolicy, który prowadzi własny serwis. W razie awarii będą w stanie pomóc "od ręki" co zaoszczędzi niepotrzebnych nerwów.
Importer : ROLLER GRILL, FIAMMA, FUTURMAT, CONTI, BUNN, SANTOS, SAMMIC, SMEG,GMG, SIMAG, VARIMIXER, MORETTI FORNI, MBM, HOUNO, MERCATUS, ELETTROBAR, PUJADAS, SAYL, SPM, DR. WEIGERT.
Kom: 884-000-143 |
||||||
Autor:
AleksandraSana
Proponuję poszukać czegoś na tej stronie http://www.horeca.pl/ Jest to serwis, na którym znajdują się informacje związane z branżą hotelarską i gastronomiczną. Ja w taki sposób znalazłam wyposażenie do mojej, małej kawiarni :)Znalazłam na stronie kilka firm, podzwoniłam i udało mi się wszystko załatwić :)
|
||||||
![]() Autor: GastroGal Tematy: 2 Wypowiedzi: 21 |
Tak jak Pan Wojtek napisał.
Polecam znaleźć dealera w swojej okolicy ze względu na jeden kluczowy problem jakim są awarie sprzętu. W sezonie nie można sobie pozwolić aby jakieś urządzenia nie pracowały przez dłuższy czas bo to generuje straty. Serwis który jest na " miejscu " zazwyczaj może sobie poradzić z problemem na miejscu, chyba że trzeba zamawiać części, wtedy czas się wydłuża.
www.GastroGal.pl - kompleksowe wyposażenie gastronomii
Dealer: Stalgast, Hendi, EuroGast, Soda, TomGast, Kromet, Lozamet, Dora Metal, MaGa, Spomasz Nakło, Mesko, Mawi, Bolarus, Fagor, RM Gastro, Brema, UNOX, Miele, Winterhalter, Rational, Roller Grill, Robot Coupe, Fetco, Mussana, Dr.Weigert |
||||||
Autor:
www.t4all.pl Tematy: 2 Wypowiedzi: 6 |
WWW.T4ALL.PL - WITA SERDECZNIE,
Polecamy wysokiej jakości urządzenia do produkcji własnych wyrobów masarskich, żywności: http://technologies4all.pl/pl/34-urzadzenia-gastronomiczne-wyposazenie-gastronomii-maszyny-do-produkcji-zywnosci Nasze urządzenia posiadają atesty typu: SANEPID, wyprodukowane, są zgodnie z dyrektywami EU. W OFERCIE: MIESZAŁKI RĘCZNE I ELEKTRYCZNE -MASARNICTWO, WĘDLINIARSTWO MIKSERY SPIRALNE PLANETARNE - PRODUKCJA WYPIEKÓW (CHELB, CIASTO, MASY KREMY) NADZIEWARKI KIEŁBAS, MIESZAŁKI MIESIARKI FARSZU, WILKI MASARSKIE, KUTRY MASARSKIE, MASOWNICE - MASARNICTWO OBIERACZKI WARZYW ZIEMNIAKÓW - SZYBKIE MASOWE OBIERANIE WARZYW I ZIEMNIAKÓW BULWIASTYCH SKUBARKI (SKUBACZKI) DROBIU PTACTWA HODOWLANEGO - BEZPROBLEMOWE OBIERANIE KUR, KURCZAKÓW, KACZEK Z PIERZA STOŁY CHŁODNICZE / MROŹNICZE - ZAMRAŻANIE / CHŁODZENIE STOŁY ROBOCZE - STOLNICE (BLATY) NIERDZEWNE - IDEALNE DO PRODUKCJI ŻYWNOŚCI / IDEALNE DO WARSZTATU ZAPRASZAMY DO WSPÓŁPRACY !!! Pozdrawiam, e-mail: biuro@t4all.pl ![]() |
||||||
POTRZEBUJę KUPIć WYPOSAżENIE GASTRONOMICZNE GRILL LODóWKI DORADZCIE GDZIE KUPOWAć | |||||||
REKLAMA |
![]()
||||||
Autor:
KatMar Wypowiedzi: 7 |
Wszystko co chłodnicze to tylko BOLARUS. Używaliśmy już różnych firm i bolarusowi daje 10/10.
Tel. +48 14 614 93 00 e-mail: sprzedaz@bolarus.com.pl |
||||||
Autor:
jozef.kwiatkowski85@gmail.com![]() Wypowiedzi: 37 |
Z całą pewnością mogę polecić Ci https://multigastro.pl/. Sami kupowaliśmy tam sprzęt chłodniczy i termiczny, a przed tym zrobiliśmy ogromny re-search i z całą pewnością Multi Gastro ma największy wybór oraz najlepsze ceny.
|
||||||
Autor:
smakoszek
![]() ![]() Wypowiedzi: 92 |
Co do wyposażenia masarni to masownicę, kolejkę rurową i podobny ciężki sprzęt sprowadzałem bezpośrednio od producenta masmet.pl który ma szeroką ofertę w tym zakresie. Większość pobliskich sklepów się u nas zaopatruje dlatego zainwestowaliśmy w lepsze wyposażenie.
|
||||||
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 18.97.9.170 Data: 2025-05-19 Czas: 09:48:50 |
|||||||
FORUM GASTRONOMICZNE |
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|