FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / SANPEID - POłąCZENIE PłYTEK ZE śCIANą - CO WYBRAć ?
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

SANPEID - POłąCZENIE PłYTEK ZE śCIANą - CO WYBRAć ?

Autor: KarolPiotr


Wypowiedzi: 1
Post 1 napisany 2024-04-20 o godzinie 13:40:37.
Witam serdecznie,

Przygotowuje lokal do odbioru sanepidu. Po położeniu przez "fachowców" płytek podłogowych została spora szczelina pomiędzy płytkami a ścianą. Ściany są z materiału łatwo zmywalnego (płyta obornicka), więc teoretycznie nie powinno być problemu z odbiorem sanepidu gdyby nie widoczna szczelina pomiędzy podłogą a ścianą. 

Pytanie co robić ? 

1. Uszczelnić szczelinę silikonem ? Może po prostu to zafugować?

2. Położyć listwy? (Chyba sanepid zabrania listew?)

Ostateczność to położenie jednego poziomu płytek na ścianie prostopadle do podłogi - Natomiast to najbardziej kosztowne rozwiązanie, które wymaga sporo pracy i czasu. 

Szukasz tańszego i szybszego rozwiązania. Czy ktoś może miał podobny problem i podzieli się jak można go łatwo i tanio rozwiązać ? 

Z góry dziękuje!

Link do zdjęcia: https://ibb.co/PzGnRKd

 
REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130
 
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
 

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 3.236.86.184
Data: 2024-10-9
Czas: 18:43:10
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: SANPEID - POłąCZENIE PłYTEK ZE śCIANą - CO WYBRAć ?
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "sanpeid - połączenie płytek ze ścianą - co wybrać ? " w grupie "otwieram lokal gastronomiczny"
OSTATNIO DODANE TEMATY: Przeróbka zwykłej przyczepy na przyczepę gastronomiczna    Opakowanie zgrzewane dla casteringów dietetycznych - bez podatku SUP - zgrzewane papierem   
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.