![]() |
FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: WYNAJEM KUCHNI NA GODZINY POD USłUGI CATERINGOWAR |
|||||||
Autor:
AsiaP Tematy: 2 Wypowiedzi: 2 |
Dzień dobry.
Pilnie potrzebuje porady dotyczącej wynajmu lokalu na godziny. Chce rozpocząć działalność cateringową Przekaski na impreze tzw zimna płyta, a zlecenia tylko w weekendy. Nie opłaca mi się wiec wynająć lokal na pełny etat. Czy mogę wiec , w lokalu który prowadzi podobna działalność (jest to mały zakład produkcyjny) wynająć u nich kuchnie na godziny. Czy dwie działalność iści mogą byc prowadzone w tym samym lokalu? To znaczy- wynajmuje u nich kuchnie tylko pod zlecenie czyli np. W soboty na 5 godzin? Panie z sanepidu w Białymstoku twierdzą że nie mogę tego zrobić. A W Warszawie są lokale- kuchnie, zakłady cukiernicze do wynajęcia na godziny Więc chyba jest taka możliwość. Czy mówi o tym jakiś przepis? Jak to załatwić? Bo przeciez mozemy podpidac umowę w ktorej opiszemy kto np. Jest odpowiedzialny za stan techniczny itp. Lokal już jest odebrany przez sanepid Choć powiedziano mi że i tak w momencie mojej rejestracji sanepid pojawią się i sprawdza. Ale najważniejsze pytanie to czy mogę z kimś dzielić lokal? Kobiety w sanepidzie w moim mieście nie cha o tym słyszeć Prosze o podpowiedzi, pomysly,porade |
||||||
REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 3.236.237.61 Data: 2023-10-3 Czas: 03:22:23 |
|||||||
FORUM GASTRONOMICZNE |
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|