FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / NOWA PRZYCZEPA GASTRONOMICZNA
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

NOWA PRZYCZEPA GASTRONOMICZNA

Autor: karolek856


Wypowiedzi: 1
Post 1 napisany 2023-03-22 o godzinie 09:35:23.
Cześć wszystkim!

Planuję rozpoczęcie własnego biznesu gastronomicznego, ale potrzebuję pomocy przy wyborze przyczepy gastronomicznej. Czy ktoś miał doświadczenie w zakupie lub użytkowaniu takiej przyczepy? Jakie modele polecacie? Na co zwracać uwagę przy wyborze? Czy warto zainwestować w przyczepę nową, czy lepiej szukać używanej? Z góry dziękuję za wszelkie rady i sugestie.
 
REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130
 
Autor: HACPASZ Hanna Półtorak


Tematy: 22
Wypowiedzi: 548
Post 2 napisany 2023-05-04 o godzinie 07:00:02.
Witam jeżeli chcesz kupić  nową przyczepę wysokiej jakości proponuje firmę  Bannert. Oferowane przez nich przyczepy spełniają wymogi sanepidu  na terenie całego kraju. Wyposażenie przyczepy, rodzaj materiałów wykończeniowych uzgodnione zostanie z tobą i oczywiście uzależnione będzie od budżetu jakim dysponujesz. Bannert dzierżawi również przyczepy i z tą ofertą  warto też się zapoznać. Jeżeli  ich oferta nie będzie dla Ciebie zadawalająca  możesz skorzystać z oferty innych producentów przyczep lub  przystosować  przyczepę do prowadzonej działalności samemu. Co warto wiedzieć przed rozpoczęciem prac?
- przyczepa gastronomiczna musi posiadać dowód rejestracyjny  i być sprawna technicznie 
- w przyczepie należy zamontować instalację wodną zasilaną wodą z baniaków lub mieć złącze umożliwiające podłączenie do źródła zasilania wodą  wodociągową z zewnątrz
- przyczepę należy wyposażyć w zlew (minimum jedna komora) oraz umywalkę
- zapewnić  sprawną instalację elektryczną niezbędną do zasilania takich urządzeń jak lodówka lub zamrażarka
- zamontować szafkę ubraniową bezpośrednio przy wejściu do przyczepy
Materiały wykończeniowe w przyczepie: podłogi, ściany, sufit muszą być wykonane z materiału łatwego do umycia: nie porowatego, nie uszkodzonego (przyczepy używane). Meble powinny być  wykonane z materiału łatwego do umycia (niekonieczne stal nierdzewna).  Każdy kto kupi lub wynajmuje przyczepę gastronomiczną musi wystąpić do Stacji Stacji Sanitarnej na terenie której  ma zarejestrowaną działalność  gospodarczą w celu uzyskania pozwolenie na produkcję i sprzedaż żywności. W celu dokonania rejestracji musi przedstawić kopię dowodu rejestracyjnego przyczepy oraz dokumentację HACCP lub księgę Dobrej Praktyki Produkcyjnej i Higienicznej.  Wszystkich zainteresowanych prowadzeniem działalności zapraszam do współpracy  w obszarze  rozpoczęcia pracy przyczep gastronomicznych i food traków : kontakt zamowienia@hacpasz.com.pl lub poltorak@haccp-gmp.home.pl
 
Autor: ola-michalowska


Wypowiedzi: 2
Post 3 napisany 2023-05-26 o godzinie 13:26:22.
Otwierając własny food truck potrzebne będzie też odpowiednie urządzenie sprzedażowe, najlepiej takie które nie zajmie wiele miejsca oraz system sprzedażowy. Ja osobiście polegam rozwiązania od GoPOS 
https://gopos.pl/landing/punkty-sezonowe
 
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
 

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 100.26.176.111
Data: 2024-07-14
Czas: 19:47:11
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: NOWA PRZYCZEPA GASTRONOMICZNA
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "nowa przyczepa gastronomiczna" w grupie "otwieram lokal gastronomiczny"
OSTATNIO DODANE TEMATY: Przeróbka zwykłej przyczepy na przyczepę gastronomiczna    Opakowanie zgrzewane dla casteringów dietetycznych - bez podatku SUP - zgrzewane papierem   
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.