![]() |
FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: CZ JEST MOżLIWOść POSIADANIA KUCHNI PRZY DRZWIACH WEJSCIOWYCH OD ZAPLECZA? |
|||||||
Autor:
Mgazda Wypowiedzi: 1 |
Witam,
Jestem na etapie tworzenia projektu technologicznego. Osoba która się tym zajmuje , wykluczyła możliwość stworzenia kuchni , chodzi o pizzerie , albo kebaba , w pomieszczenie gdzie są drzwi zewnętrzne . Czy można to ominąć ? Np. wykluczyć te drzwi z użytkowania , zrobić je jako awaryjne ? Drugą kwestią jest sufit który ma 2,55m , są od tego odstępstwa , on mi o tym nic nie mówił . |
||||||
REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
Autor:
HACPASZ Hanna Półtorak
Tematy: 19 Wypowiedzi: 542 |
Witam serdecznie drzwi takich nie da się użytkować (oficjalnie) jeżeli prowadzą bezpośrednio na podwórze (konieczność dobudowy przedsionka) oczywiście można takie drzwi zamknąć na odbiór sanepidu a nawet zastawić je na tą chwilę np. regałem. Jeżeli chodzi o wysokość lokalu to jak najbardziej należy do Wojewódzkiej Stacji Sanitarno Epidemiologicznej wystąpić o odstępstwo od wysokości lokalu w innym wypadku dzień otwarcia pizzerii się opóźni bo sanepid bez decyzji Wojewódzkiej Stacji Sanitarne Epidemiologicznej nie odbierze lokalu. Dokumenty na podstawie których odstępstwo należy uzyskać min rzut pionowy lokalu powinien przygotować projektant . Razem z rzutem konieczne jest przedstawienie opisów zgodnie z wymaganiami stacji WSSE. Takie dokumenty bezwarunkowo powinien przygotować projektant. Szkoda, że w sprawie projektu technologicznego nie zwróciłaś się do nas dokumentację o odstępstwo otrzymałabyś w cenie Zespół HACPASZ zamowienia@hacpasz.com.pl tel kontaktowy 512 21 12 89, 504 811 617
|
||||||
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 3.236.237.61 Data: 2023-10-3 Czas: 01:37:09 |
|||||||
FORUM GASTRONOMICZNE |
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|