![]() |
FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: KAWA W SKLEPIE |
|||||||
Autor:
agnieszka anna Tematy: 2 Wypowiedzi: 3 |
Zamierzam otworzyć lokal - mały sklep z meblami i duperelami, w którym byłaby możliwość zakupienia i wypicia kawy (w szkle, porcelanie)
Czy muszę założyć toaletę dla klientów? czy może to być toaleta ogólna (dla klienta i 1 osoby personelu? Czy wystarczy że pod ladą/barem będzie umieszczona wyparzarka do porcelany czy konieczna jest zmywalnia z okienkiem? |
||||||
REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
Autor:
HACPASZ Hanna Półtorak
Tematy: 19 Wypowiedzi: 542 |
Witam jeżeli chcesz sprzedawać klientom kawę w naczyniach wielokrotnego użytku w sklepie to konieczne jest zorganizowanie zaplecza gastronomicznego w wersjii mini tzn: stanowiska/ barku wyposażonego w punkty mycia (zlew, umywalkę) oraz zmywarko-wyparzarkę do szkła (podblatowa na obszarze barku). Dla pracowników obsługujących strefę gastro musi być oddzielna toaleta. W Sytuacji gdy nie masz możliwości wydzielenia toalety dla personelu stoika gastronomicznego ani organizacji barku rozwiązaniem jest postawienie samoobsługowego ekspresu do kawy i sprzedaż kawy w opakowaniach jednorazowych. 04.10.2022 odbywać się będzie kolejna edycja szkolenia dedykowanego osobom zainteresowanych własną gastronomią. W ogłoszeniach na forum znajduje się program szkolenia ( szkolenia on line) i zasady brania w nim udziału. Istnieje możliwość uzyskania programu szkolenia oraz informacji odnośnie szkolenia pod adresem mai zamowienia@hacpasz.com.pl
|
||||||
Autor:
RafaCoralowa Wypowiedzi: 19 |
Według mnie bardzo fajny pomysł ;) Klienci na pewno to odbiorą jako coś mega miłego ;)
|
||||||
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 3.236.237.61 Data: 2023-10-3 Czas: 03:36:19 |
|||||||
FORUM GASTRONOMICZNE |
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|