![]() |
FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: WODA W PRZYCZEPIE. POMPA CIśNIENIOWA? |
|||||||
Autor:
kondi885 Wypowiedzi: 1 |
Witam. Kilka dni temu zakupiłem przyczepę gastronomiczną. Powoli przygotowuję ją do uruchomienia. Oczywiście przyczepa będzie miała dostęp do prądu ale niestety brak dostępu do bieżącej wody. Na pokładzie mam 3 zlewy i 2 baterię jak podejrzewam z podgrzewaczami. Poprzedni właściciel powiedział tylko ze wodę mieli z baniaka. No tak ale co z ciśnieniem i jak tą wodę z baniaka 25l dostarczyć do zlewów.
Pod przyczepą znajduje się zbiornik na szarą wodę. Reasumując chciałem zadać pytanie jakie macie u siebie rozwiązania oraz jakie pompy byście polecili? Przyczepa nie będzie generować dużego zapotrzebowania na wodę. |
||||||
REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
Autor:
HACPASZ Hanna Półtorak
Tematy: 22 Wypowiedzi: 550 |
Dzień Dobry autorze pytania na pewno sobie poradziłeś z problemem ale dla innych użytkowników forum śpieszę z informacją, że pompy ciśnieniowe które należy jak najbardziej w food trackach i przyczepach zainstalować kupić można w sklepach budowlanych.
|
||||||
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 18.97.14.88 Data: 2025-02-18 Czas: 01:33:03 |
|||||||
FORUM GASTRONOMICZNE |
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|