![]() |
FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: ROBOTY PUDU W RESTAURACJACH |
|||||||
Autor:
Marcin Pawlak PUDU Roboty Wypowiedzi: 3 |
Dzień dobry,
Reprezentuję firmę LSI Software, która jest generalnym dystrybutorem robotów PUDU. Nasze roboty świetnie znajdują zastosowanie przy różnego rodzaju akcjach marketingowych oraz promocyjnych, dlatego też chciałbym spróbować nawiązać współpracę z Państwem. Wiem, że nasz sprzęt spisuję się już w podobnych branżach. Chętnie zaprezentuję możliwości naszych robotów na żywo. Podsyłam link do strony, gdzie znajdą Państwo więcej informacji: www.puduroboty.pl Mam nadzieję, że mój pomysł wydaję się być interesujący. Jeśli tak, bardzo proszę o skierowanie mnie do odpowiedniej osoby po Państwa stronie. Marcin Pawlak Key Account Manager – PUDU e-mail: m.pawlak@puduroboty.pl tel.: +48 609 093 016 |
||||||
REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
Autor:
Drodzy,
Jeśli widzieliście nasze roboty PUDU w KFC, PizzaHut, DaGrasso lub w innych miejscach i chcielibyście sprawdzić, czy w Waszej restauracji BellaBot sprawdziłby się tak samo dobrze to zachęcam do kontaktu. Wykonuję bezpłatną prezentację BellaBota we wskazanej lokalizacji z możliwością pozostawienia na miesiąc w ramach umowy na czas nieokreślony. Zachęcam do sprawdzenia jak wiele BellaBot może przynieść w Waszej restauracji :) |
||||||
Autor:
RafaCoralowa Wypowiedzi: 18 |
Chętnie wypróbuję ;)
|
||||||
Autor:
RafaCoralowa napisał(a) w dniu 2022-08-05 o godzinie 16:15:38: Chętnie wypróbuję ;) Jaka restauracja ? Prośba o kontakt w takim razie Marcin Pawlak Key Account Manager – PUDU e-mail: m.pawlak@puduroboty.pl tel.: +48 609 093 016 :) |
||||||
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 34.232.62.64 Data: 2023-03-26 Czas: 18:06:53 |
|||||||
FORUM GASTRONOMICZNE |
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|