![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: BHP W KUCHNI |
|||||||
|
Autor:
konopiks Tematy: 2 Wypowiedzi: 2 |
Witam mam w planach założyć restauracje i nie do końca jestem zazanjomiona z BHP w kuchni i mam pytanie czy ten materiał oddaje w pełni wszytko to co powinoo zostać w drożone ,link do materiału poniżej
http://pheecith.com/9JmB |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
HACPASZ Hanna Półtorak
Tematy: 25 Wypowiedzi: 554 |
Szkolenie BHP dla właściciela lokalu czy zakładu gastronomicznego powinno być zorganizowane przez BHP owca. Po wzięciu udziału w takim szkoleniu możliwe jest samodzielne przeprowadzanie szkoleń stanowiskowych dla pracowników lokalu. Szkolenie polegające na zapoznaniu się z materiałami i przepisami, których znaczenia nikt nie wytłumaczy jest gorzej odbierane przez Państwową Inspekcję Pracy niż szkolenie prowadzone przez żywego BHP-owca. Zapraszamy do udziału w szkoleniach organizowanych przez naszą firmę zamowienia@hacpasz.com.pl
|
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 09:14:06 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|