FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / BHP W KUCHNI
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

BHP W KUCHNI

Autor: konopiks


Tematy: 2
Wypowiedzi: 2
Post 1 napisany 2021-04-14 o godzinie 12:38:43.
Witam mam w planach założyć restauracje i nie do końca jestem zazanjomiona z BHP w kuchni i mam pytanie czy ten materiał oddaje w pełni wszytko to co powinoo zostać w drożone ,link do materiału poniżej
http://pheecith.com/9JmB
 
REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130
 
Autor: HACPASZ Hanna Półtorak


Tematy: 25
Wypowiedzi: 554
Post 2 napisany 2021-08-02 o godzinie 07:02:40.
Szkolenie BHP dla właściciela lokalu czy zakładu  gastronomicznego  powinno  być zorganizowane przez BHP owca.  Po wzięciu udziału w takim szkoleniu możliwe jest samodzielne przeprowadzanie szkoleń stanowiskowych dla pracowników lokalu.  Szkolenie polegające na zapoznaniu się z materiałami i przepisami, których znaczenia nikt nie wytłumaczy jest gorzej odbierane przez Państwową Inspekcję Pracy  niż szkolenie prowadzone przez żywego BHP-owca. Zapraszamy do udziału w szkoleniach organizowanych przez naszą firmę  zamowienia@hacpasz.com.pl
 
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
 

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168
Data: 2025-11-25
Czas: 09:14:06
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: BHP W KUCHNI
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "bhp w kuchni " w grupie "forum ogÓlne"
OSTATNIO DODANE TEMATY: Zwiększ zamówienia online i widoczność swojej restauracji – dołącz do Tuzjemy!    Ubrania kucharskie: Bluzy, zapaski, fartuchy. Kupuj w naszym sklepie internetowym   
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.