FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / WIEKSZY PIEC
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

WIEKSZY PIEC

Autor: Baking Bread


Wypowiedzi: 1
Post 1 napisany 2021-04-05 o godzinie 12:46:31.
Witam,

Prowadzę małą piekarnię. Obecnie piekę w piecu konwekcyjno-parowym 6x40x60. Wypiekem na zakwasie, w foremkach, okrągłe bochenki, bagietki i bułki. Piekę wyłącznie na zamówienie i dostarczam prosto do klienta. Rośnie mi sprzedaż i piec zrobił się mały. Potrzebuję coś umiarkowanie większego. Patrzyłem na Wachtel Piccolo, Sveba Dachlen oraz Mech-Masz Modulo. Mech-Masz wypada najlepiej w kontekście ceny. Praktycznie połowę tańszy. Co z jakością wypieku i awaryjnoscią? Ktoś używa wspomiane urządzenia lub zna konkurencyjne?
 
REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130
 
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
 

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 3.80.3.192
Data: 2021-10-17
Czas: 09:37:23
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: WIEKSZY PIEC
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "wiekszy piec" w grupie "produkty dla gastronomii"
OSTATNIO DODANE TEMATY: Performance System Tool Testing'21~~    Obróbka termiczna alkoholi w lokalu bez pozwolenia na jedzenie   
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.