![]() |
FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: WIEKSZY PIEC |
|||||||
Autor:
Baking Bread Wypowiedzi: 1 |
Witam,
Prowadzę małą piekarnię. Obecnie piekę w piecu konwekcyjno-parowym 6x40x60. Wypiekem na zakwasie, w foremkach, okrągłe bochenki, bagietki i bułki. Piekę wyłącznie na zamówienie i dostarczam prosto do klienta. Rośnie mi sprzedaż i piec zrobił się mały. Potrzebuję coś umiarkowanie większego. Patrzyłem na Wachtel Piccolo, Sveba Dachlen oraz Mech-Masz Modulo. Mech-Masz wypada najlepiej w kontekście ceny. Praktycznie połowę tańszy. Co z jakością wypieku i awaryjnoscią? Ktoś używa wspomiane urządzenia lub zna konkurencyjne? |
||||||
REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 34.232.62.64 Data: 2023-03-26 Czas: 18:33:06 |
|||||||
FORUM GASTRONOMICZNE |
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|