FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / SMRóD A KAMIEN SZAMOTOWY,
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

SMRóD A KAMIEN SZAMOTOWY,

Autor: justyna18


Wypowiedzi: 1
Post 1 napisany 2021-03-24 o godzinie 17:22:21.
[font="Segoe UI Historic", "Segoe UI", Helvetica, Arial, sans-serif]Cześć wszystkim,
[ltr][font="Segoe UI Historic", "Segoe UI", Helvetica, Arial, sans-serif]mam pewien problem mam nadzieję że pomożecie :)
[ltr][font="Segoe UI Historic", "Segoe UI", Helvetica, Arial, sans-serif]Jestem posiadaczem pieca royal catering RCPO-3000-2PS-1 i mam problem z kamieniem szamotowym. Testowałem piec i podczas pieczenia kilku pizzy naraz pospadało mi trochę składników na kamień szamotowy i porobiły się przypalenia. Próbowałem to czyścić odpowiednią szczotką z skrobaniem, lecz teraz jak uruchomię piec to strasznie śmierdzi i nie wiem co mogę w tej sprawie zrobić.
[ltr][font="Segoe UI Historic", "Segoe UI", Helvetica, Arial, sans-serif] Czy kamień jest do wymiany, czy może trzeba ten brud wypalic?
[ltr][font="Segoe UI Historic", "Segoe UI", Helvetica, Arial, sans-serif]Druga kwestia, czy można piec w blaszkach stalowych pizze i klaść te blaszki na kamieniu? Pizze wtedy również wyjdą ok ?[/font]
 
REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130
 
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
 

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 18.97.14.82
Data: 2025-03-15
Czas: 12:02:35
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: SMRóD A KAMIEN SZAMOTOWY,
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "smród a kamien szamotowy, " w grupie "mobilna gastronomia"
OSTATNIO DODANE TEMATY: Ogródek piwny    Dodatkowa praca   
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.