![]() |
FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: SMRóD A KAMIEN SZAMOTOWY, |
|||||||
Autor:
justyna18 Wypowiedzi: 1 |
[font="Segoe UI Historic", "Segoe UI", Helvetica, Arial, sans-serif]Cześć wszystkim,
[ltr][font="Segoe UI Historic", "Segoe UI", Helvetica, Arial, sans-serif]mam pewien problem mam nadzieję że pomożecie :) [ltr][font="Segoe UI Historic", "Segoe UI", Helvetica, Arial, sans-serif]Jestem posiadaczem pieca royal catering RCPO-3000-2PS-1 i mam problem z kamieniem szamotowym. Testowałem piec i podczas pieczenia kilku pizzy naraz pospadało mi trochę składników na kamień szamotowy i porobiły się przypalenia. Próbowałem to czyścić odpowiednią szczotką z skrobaniem, lecz teraz jak uruchomię piec to strasznie śmierdzi i nie wiem co mogę w tej sprawie zrobić. [ltr][font="Segoe UI Historic", "Segoe UI", Helvetica, Arial, sans-serif] Czy kamień jest do wymiany, czy może trzeba ten brud wypalic? [ltr][font="Segoe UI Historic", "Segoe UI", Helvetica, Arial, sans-serif]Druga kwestia, czy można piec w blaszkach stalowych pizze i klaść te blaszki na kamieniu? Pizze wtedy również wyjdą ok ?[/font] |
||||||
REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 18.97.14.82 Data: 2025-03-15 Czas: 12:02:35 |
|||||||
FORUM GASTRONOMICZNE |
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|