![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: MOBILNY SUSHI BAR - LIVE COOCKING NA WESELACH I IMPREZACH OKOLICZNOśCIOWYCH |
|||||||
|
Autor:
Grzegorz89 Wypowiedzi: 1 |
Dobry wieczór
Przymierzam się do otwarcia jednoosobowej działalności w formie mobilnego sushi baru w formie pokazu na imprezach okolicznościowych typu wesela itp. Z doświadczenia wiem że mobilne punkty typu np foodtrucki muszą mieć zapewnione zaplecze do ogarnięcia produkcji. Mam pytnie odnośnie właśnie tego miejsca, czy wchodzi w gre np umowa stała z restauracją o udostępnienie zaplecza na przygotowanie produktów po czym produkty są transportowane w termosach chłodniczych na miejsce, czy muszę posiadać własne odrębne pomieszczenie z odbiorem sanepidu. Z góry dziękuje za odpowiedz. |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 04:44:53 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|