![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: MROżENIE CIASTA FRANCUSKIEGO |
|||||||
|
Autor:
gadek80 Wypowiedzi: 1 |
Witam
Jestem amatorem w gastronomi, lecz muszę się dowiedzieć dla teścia bo musi przygotować na to rozwiązanie. Byłem już w trzech firmach i niestety dalej nie mam konkretnej odpowiedzi. Podobno są dwie metody produkcji ciasta francuskiego. 1. Nieznana metoda na ciepło. 2. Zamrażanie ciasta na noc. Chodzi mi o tą drugą. Jak często jest stosowana i dlaczego firmy ciasto francuskie po rozrobieniu zamrażają w kawałkach na całą noc? Odnośnie pierwszej metody jaka ona jest i czym się różni od pierwszej? Dziękuję za pomoc. |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
Kalinowska54 Wypowiedzi: 10 |
Ja zawsze balam sie mrozić ciasto wiec chętnie podlączę się do pytania o te mrożenie.
|
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 10:39:13 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|