![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: MAłA GASTRONOMIA A WARZYWNIAK |
|||||||
|
Autor:
Thorin Wypowiedzi: 1 |
Witam, mamy w planach reaktywować podupadły lokal gastronomiczny, który ma już zatwierdzoną przez sanepid działalność w zakresie małek gastronomi. Tylko że nasz pomysł na to miejsce wprowadza dodatkowo warzywniak. Warzyniak będzie funkcjonował przez pieć dni w tygoniu, na dwa dni z kolei lokal będzie zamieniał się w małą knajpkę. Czy możliwe jest takie połączenie w ramach jednego miejsca? W ramach warzywniaka sprzedawać mamy także zamiar, przygotowane w kuchni tego lokalu przetwory, jakieś kanapki, kawę.
Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedzi |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 08:28:44 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|