FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / ZBYT M±CZNA KONSYSTENCJAPOMOCY
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORˇCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

ZBYT M±CZNA KONSYSTENCJAPOMOCY

Autor: Eracreative


Wypowiedzi: 1
Post 1 napisany 2020-07-24 o godzinie 19:23:17.
Co polecacie dodać do składu aby produkt był mniej m±czny? 
Używamy m±ki lnianej złotej odtłuszczonej. Oprócz tego w składzie jest pasta z orzechów, syrop z agawy, olej z orzecha włoskiego..
Z góry dziękuję serdecznie wszystkim za odpowiedĽ.
 
REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130
 
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
 

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168
Data: 2025-11-25
Czas: 10:36:22
DODAJ ODPOWIED¬ DO TEMATU: ZBYT M±CZNA KONSYSTENCJAPOMOCY
Aby dodać odpowiedĽ do tematu należy się zalogować.

Je¶li nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "zbyt m±czna konsystencjapomocy" w grupie "forum ogÓlne"
OSTATNIO DODANE TEMATY: Zwiększ zamówienia online i widoczno¶ć swojej restauracji – doł±cz do Tuzjemy!    Ubrania kucharskie: Bluzy, zapaski, fartuchy. Kupuj w naszym sklepie internetowym   
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.