![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: POMOCY! JAK WYCZYśCIć I ZADBAć O ROżNO |
|||||||
|
Autor:
awwmarcia Wypowiedzi: 1 |
Cześć!
Otworzyłam mobilny punkt gastronomiczny z kurczakami z rożna. Przyczepa funkcjonuje dopiero trzeci dzień, a rożen mimo, że jest nowy to wygląda okropnie! Miejsca między palnikami gazowymi są przepalone. Może wiecie jak zakryć te miejsca? Czy do tego potrzebna jest specjalna folia? Spróbowałam zwykłej aluminiowej ale nie dość, że nie chce się trzymać w żaden sposób, to dodatkowo się stapia. Proszę, pomóżcie!! |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
TomaszW Wypowiedzi: 7 |
Jeżeli jest to kwestia wyglądu po całym dniu pracy, polecam użycia płynu na przypalenia i tłuszcz, ja używam płynu z ECO SHINE Oven Cleaner. Używałem wielu preparatów do czyszczenia, ale ten zaskoczył mnie skutecznością. Wystarczy na podgrzany ruszt około 50 stopni rozpylić i po 15 minutach można zmyć i ruszt błyszczy.
Inny sposób stosowany przeze mnie jeszcze, kiedy pracowałem w restauracji to na bardzo gorący ruszt wylać Sprite, niezbyt profesjonalne, ale też działa. |
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 10:39:14 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|