![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: LODZIARNIA - BIZNES |
|||||||
|
Autor:
maliczek Wypowiedzi: 1 |
Cześć, mam pytanie, otworzyłem niedawno mała lodziarnie w Krakowie, sprzedaje lody scholler, które moim zdaniem są bardzo ok jeśli chodzi o kwestie smaku, w przyszłości myślę o tym że jak by się biznes udał to może bym zaczął robić swoje lody, ale to temat przyszłości. Mam pytanie do starych wyjadaczy jak u was z ruchem? Otworzyłem dwa tygodnie temu, i tak powiem szczerze że z ruchem jest tak sobie. W ciągu tego czasu na czysto wyszło mi może z 500 zł, przynajmniej tak szacuję, gdzie nie mam żadnych pracowników tylko sam siedzę. Lokal mam przy ulicy krakowskiej która teraz jest remontowana, może coś się ruszy potem. Czy możecie mi powiedzieć jakie macie obroty u siebie? Trochę kasy mnie to kosztowało i nie wiem czy uda się na zero wyjść. Jak to wyglądało w poprzednich sezonach? Teraz niby wirus więc gorzej z ruchem, ale chciałbym mieć obraz. Będę bardzo wdzięczny za informację.
|
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
Kalinowska54 Wypowiedzi: 10 |
Prawdę mówiąc teraz wszystkie lody robionę sa tak samo i smakują tak samo....Kiedyś w moim rodzinnym mieście była lodziarnia i sprzedawali lody z automatu...smak nie do podrobienia...teraz takich lodów nigdzie niema.
|
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 10:38:41 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|