FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / LODZIARNIA - BIZNES
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

LODZIARNIA - BIZNES

Autor: maliczek


Wypowiedzi: 1
Post 1 napisany 2020-06-19 o godzinie 21:29:47.
Cześć, mam pytanie, otworzyłem niedawno mała lodziarnie w Krakowie, sprzedaje lody scholler, które moim zdaniem są bardzo ok jeśli chodzi o kwestie smaku, w przyszłości myślę o tym że jak by się biznes udał to może bym zaczął robić swoje lody, ale to temat przyszłości. Mam pytanie do starych wyjadaczy jak u was z ruchem? Otworzyłem dwa tygodnie temu, i tak powiem szczerze że z ruchem jest tak sobie. W ciągu tego czasu na czysto wyszło mi może z 500 zł, przynajmniej tak szacuję, gdzie nie mam żadnych pracowników tylko sam siedzę. Lokal mam przy ulicy krakowskiej która teraz jest remontowana, może coś się ruszy potem. Czy możecie mi powiedzieć jakie macie obroty u siebie? Trochę kasy mnie to kosztowało i nie wiem czy uda się na zero wyjść. Jak to wyglądało w poprzednich sezonach? Teraz niby wirus więc gorzej z ruchem, ale chciałbym mieć obraz. Będę bardzo wdzięczny za informację.
 
REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130
 
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
 

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 3.236.59.63
Data: 2020-07-13
Czas: 04:11:06
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: LODZIARNIA - BIZNES
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "lodziarnia - biznes" w grupie "forum ogÓlne"
OSTATNIO DODANE TEMATY: Wata Cukrowa Dziłalność Gospodarcza    Pomocy! Jak wyczyścić i zadbać o rożno   
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.